facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jongerenkoor St. Willibrordus

Info

Jongerenkoor St. Willibrordus uit Bodegraven

Geschiedenis

Jongerenkoor St. Willibrordus is opgericht op 5 november 1968.
Momenteel bestaan wij uit 36 leden tussen de 12 en 32 jaar.

Iedere donderdagavond oefenen wij van 19.30 tot 21.00 uur in de St. Willibrorduskerk aan de Overtocht in Bodegraven. Om 20.15 uur houden we pauze en drinken een lekker bakje koffie, thee of fris. En natuurlijk wordt er heel wat bijgekletst!

Iedere maand verzorgen wij de zang en liturgie van de jongerenviering. De jongerenviering vindt plaats op zaterdagavond om 19.00 uur. De laatste donderdag voor de viering hebben we de generale repetitie. Deze repetitie duurt altijd tot 21.30 uur.

Jaarlijks verzorgen we ook een muzikale ondersteuning tijdens de alom bekende "Levende Kerststal". Erg indrukwekkend is ieder jaar weer het zingen van "Stille Nacht" bij de kribbe.

Naast de repetities en vieringen doen wij regelmatig leuke activiteiten. Zo hebben we de jaarlijkse afsluiting van het seizoen: de slotactiviteit met na de slotviering een heerlijke barbecue. Maar ook een spelletjesavond, poolen, bowlen of een weekendje weg staat nog wel eens op de agenda. En het jaarlijkse Nationale Jongerenkorenfestival in Rijsbergen mogen we zeker niet vergeten. Hier kijken we het hele jaar naar uit!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe koorleden! Dus zing je graag, kom gewoon een keer langs tijdens de repetitie op donderdagavond! Natuurlijk kun je ook altijd eerst even mailen of bellen.

Ook zoeken we een pianist, een bassist en een drummer om het combo te komen versterken!

Adres: overtocht 20, 2411 bv Bodegraven
Stad: Bodegraven
Route: overtocht 20
Postcode: 2411 bv


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Promising Voices Promising Voices 210 meter Interkerkelijk koor Promising Voices - Bodegraven
De Boreftse Zangers De Boreftse Zangers 423 meter De Boreftse Zangers vormen een gemengd koor van ruim 50 zangers en zangeressen uit B...
Koor Mix Voices - Bodegraven - Popkoor Koor Mix Voices - Bodegraven - Popkoor 709 meter Heerlijk zingen zonder notenschrift en eigen stemkeuze. Kom erbij ;-)
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid