facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jongerencentrum P3

Jongerencentrum P3

Info

P3 is hét jongerencentrum van Chevremont vol gave, leerzame en gezellige activiteiten. Loop gerust eens binnen want P3 is er voor, door én met jou.

Adres: St. Pieterstraat 3, 6463CP Kerkrade
Telefoonnummer: +31638757543
Stad: Kerkrade
Route: St. Pieterstraat 3
Postcode: 6463CP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Catharina Hoes Catharina Hoes 1 km Prachtig pand voor veel doeleinden geschikt
Heemkunde Eygelshoven Heemkunde Eygelshoven 2 km Alleen even binnen geweest vanwege de maandelijkse boekenmarkt.
Gemeentelijk Sportpark Kaalheide Gemeentelijk Sportpark Kaalheide 2 km Wij zijn eng verbonden met Schifferheide. Onze Dochter is daar begraven.
D'r Jemus Jaad D'r Jemus Jaad 3 km Een volkstuin waarin voor en door de buurt groente en fruit wordt gezaaid en geoogst....
Wijkpunt 't Westhoes - Kerkrade West Wijkpunt 't Westhoes - Kerkrade West 3 km Reservering vergeten. Met 10 personen in veel te grote zaal gezet. Door lawaai van ai...
Dienstencentrum Lupinehof. Meandergroep Zuid Limburg Dienstencentrum Lupinehof. Meandergroep Zuid... 3 km Super ambiance en verzorging!
Humanitas Ruilwinkel Kerkrade Humanitas Ruilwinkel Kerkrade 3 km Geweldig concept, ik kom hier ontzettend graag.
Recensies
Super leuk wat ze voor de kids doen en dat voor een hele kleine bijdrage. Soms met thema's zoals Halloween, sinterklaas, disco maar ook lekker naar de speeltuin.
tja, vroegah, mja, 5 maanden geleden dus, was er kom op de soep op akkerheide, deze weekelijkse bijeenkomst is nu in het P3 gebouw, in de kerk op de hoek dus, altijd gezellig kletsen, een kopje soep eten,wat informatie uitwisselen,en dan kaarten of blijven kletsen, hopelijk wordt het 360 format wat ik toegevoegd wordt herkend, leuke kerk toch ?
Hier is een buurtcentrum gevestigd waar gezorgd wordt voor dagopvang van alleenstaanden. Tegen zeer lage prijzen worden de mensen met een smalle beurs iets te eten en te drinken aangeboden. Mooie oude protestantse kerk, omgebouwd tot buurthuis. Goede regelingen voor gebruik van buurthuis ook voor muziek etc.
Mooie locatie in een oude protestantse kerk. Thans een buurthuis waar ontzettend veel georganiseerd wordt voor alle lagen van de bevolking. Goed geregeld, zelfs voor de minder gesitueerden een bijzondere regeling getroffen.
De beste hangplek in Kerkrade
Op donderdag verse soep voor 50 cent eten,elke dag van de week koffie en thee in het wijckpunt
Goede plek voor gratis onderwijs en activiteiten .professionele leraren.
Altijd weer gezellig vertoeven hier tijdens de tablet workshop
Prima zo als altijd
Heet nu Sjevemet Hoes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid