facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jongerenavond Lunteren

Jongerenavond Lunteren

Info

Doel is om samen bezig te zijn rondom het Woord van God. Om te ontdekken wat God ons te zeggen heeft, om elkaar op te scherpen en en te bemoedigen.

Adres:
Stad: Lunteren



op zoek naar gerelateerd: Lunteren Bethelkerk, HHG Lunteren Facebook, Meeluisteren HHG Lunteren, HHG Lunteren kerktijden, HHG Lunteren YouTube, Hersteld hervormde kerk Lunteren diensten, Aantal leden HHG Lunteren, Kerken in Lunteren
Recensies
Vindt het toch teveel 'knip en plakwerk' bij veel van de laatst gebouwde van Beijnum kerken, waardoor het concept niet bepaald origineel te noemen is. Dat geldt net zo voor het orgel. Vindt het te kolossaal en niet passen bij de ruimte. Groter is niet in altijd beter.
Jammer hoe er hier omgegaan word met ernstige kwesties. Voor een slachtoffer en familie van een ernstige kwestie is geen gehoor. Meerdere in de kerkenraad weten ervan, alleen het woord tucht is vreemd voor deze gemeente. 'uiteindelijk moet je ook niet te moeilijk doen' en 'wie zegt dat het waar is'. Dat je boos kan zijn als mens om onrecht is al helemaal vreemd hier, wellicht tot het hen treft?! Afijn geen persoon wordt er hier aangewezen, enkel de gang van zaken door mensenwerk, én belangen binnen de gemeente.
Prachtige kerk ,gigantisch orgel concert bijgewoond ,heel mooi.
Fraaie kerk en schitterend orgel.
Mooie kerk. Concert geweest, Jubilate Deo.
Mooie kerk ! Erg fijn om daar te zijn we hadden daar de afscheidsdienst van mijn moeder zoveel verdriet maar vonden erg troost onder Gods woord.
Mooie toren mooie steen is er gebruikt ziet er goed uit het is tenminste een echte toren niet zo,n puntig moderne raket zoals je zoveel ziet bij nieuwe kerken
Dit is wel zo'n gruwelijk lelijk gebouw van buiten, maar er staan er meer op de Veluwe die nog een tikkeltje erger zijn.
Schitterend orgel in de Bethelkerk.
Prachtig nieuwe kerk, waarin waardigheidsbesef en oude en nieuwe elementen zijn samengevoegd, rondom Gods Woord!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid