facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jongens van de Fant

Info

De Jongens van de Fant staan bekend om hun no-nonsense dienstverlening. Geen luxe die het product duurder maakt. Het gaat uiteindelijk om het visproduct.

Geschiedenis

Wat begon als een gezellige hobby, is momenteel een dagelijkse bezigheid. De drie broers Gerrit, Harm en Frans rookten al van jongsaf aan poon op Urkerdag. Hun dagelijkse bezigheid bestond uit de verwerking van verse vis bij vader Frans Post, op Urk bijgenaamd ‘de Fant’.

Zo ontstond de naam: Jongens van de Fant. Een naam die synoniem kwam te staan aan heerlijke gerookte vis. De vraag groeide en van hobbyroken werd het een dagelijkse bezigheid om aan de vraag te kunnen voldoen. Sinds 2009 hebben ze hun bedrijf aan de Breehorn op Urk. Ze roken vooral zalm en makreel, maar ook poon en IJsselmeerpaling. Daarnaast worden er ook verschillende soorten vis gebakken, die in eigen huis worden klaargemaakt. Verse vis wordt ook geportioneerd vacuüm verpakt, zodat u zelf ook een voorraadje in de diepvries kunt aanleggen om zelf te bereiden.

De naam Jongens van de Fant is gevestigd bij de visliefhebbers en zij mogen zich verheugen in een nog altijd groeiende klantenkring. Omdat ook de Urkers hier hun visje halen is het vaak behoorlijk druk rond 13.00 uur als de Urkers warm eten. Hou hier dus rekening mee, want het is jammer als je zo lang met het water in de mond moet staan.

De liefhebber die eenmaal de vis van de gebroeders Post heeft geproefd, blijft regelmatig langskomen om die sensatie steeds opnieuw te beleven. U bent van harte welkom.

Producten

de producten die wij aanbieden zijn:

- Zalm: warm gerookt, koud gerookt en vers.
- Makreel
- Zalmsalades
- Haring: zoute haring en gerookt.
- Gebakken vis: kibbeling, schol, scholfilet, sliptong en kabeljauw.
- Garnalen: diepvries butterflys, gamba's en Hollandse garnaaltjes.
- Verse vis: zalm, sliptong, kabeljauw, schol en scholfilet.

Als u een vissoort wilt die niet in het bovenstaande rijtje staat opgenoemd, kunt u ons altijd bellen en proberen wij dat voor u te regelen.

Adres: Breehorn 2A , Urk 8321 WP, NL
Telefoonnummer: 06 25075811
ln.tnafednavsnegnoj@ofni
Stad: Urk
Route: Breehorn 2A
Postcode: 8321 WP


Openingstijden

Maandag: 08:00-12:00
Maandag: 14:30-17:30
Dinsdag: 08:00-18:00
Woensdag: 08:00-18:00
Donderdag: 08:00-18:00
Vrijdag: 08:00-18:00
Zaterdag: 07:00-14:00


op zoek naar gerelateerd: halve zijde zalm, warm gerookte zalm urk, kibbeling urk, zalm van urk, vishandel urk particulieren, visschotel urk, viswinkel urk industrieterrein, baarssen urk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Baarssen en ZN G Baarssen en ZN G 2 km Lekker verse kibbeling, het eten was gewoon lekker, goed en voldoende. Was even in de...
De Kaap De Kaap 2 km Super plekje met mooi uitzicht over het IJsselmeer. Heerlijk gegeten en vriendelijk p...
Recensies
Goede bak kibbeling, veel voor maar 5 euro. Lijkt heel druk maar personeel heeft het goed onder controle en je wordt snel geholpen!
Heerlijk vis!ik heb kibbeling gehad en de hoeveelheid was perfect. Mijn man heeft een gebakken vis gehad ,was lekker had wel iets groter gemogen. Fijne personeel!
Kom al wat jaartjes,bij deze mensen en al heel wat vis,elders gegeten,maar ik rijd er graag 10km voor om. Geweldige paling en zalm,werkelijk perfect.
Uitstekende kibbeling gegeten. Redelijk snel klaar en kersvers. Het verkooppunt is zeer eenvoudig en wat gedateerd zoniet versleten. Meubilair voor zover aanwezig zowel binnen als buiten oude rommel en een veel te hoge bank om redelijk te kunnen zitten. Vriendelijk en hard werkend personeel. Beperkt assortiment.
Heerlijk visje bijvoorbeeld de kibbeling goed gevuld met kabeljauw!! Flinke porties €5
Goede vis , kibbeling was echt een ruim portie geweldig
Aangeraden door een Collega. Die zei al jongen daar moet je een keer heen. Altijd gedacht van het zal wel. Want ja iedereen vindt zijn " eigen " viskraam het lekkerst. Maar toch uit eindelijk eens de stoute schoenen aangetrokken . En vanuit Ysbrechtum naar Urk gereden. Maar wat mijn collega zei daar is niks gelogen aan ! Ik heb werkelijk nog nooit zulke heerlijke kibbeling gehad. En die lekkerbekken zijn om je vingers bij op te eten! Super vriendelijk personeel . En zelfs onze hond Max mag mee . Dus het is de 60km omrijden meer dan waard ! Tot Snel !
Heerlijke kibbeling met super lekkere kruiden en een super lekker korstje De chauffeurs van van den Heuvel Heerde eten graag een bakje als we op Urk zijn
Als je van goed gerookte vis houd.....Hét adres !! Is het omrijden waard !
Heerlijke Urker kibbeling. Je krijgt echt een enorme bak voor een schappelijke prijs. Kom hier al jaren en het blijft altijd super lekker. Het personeel is altijd erg vriendelijk en over het algemeen is de gebakken vis altijd snel klaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid