facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jongeneel Transport

Jongeneel Transport

Info

Transport, Gevaarlijke Stoffen, Food, Non-food, gasflessen, wasstraat, Benegas, Antargaz, Linde Gas, Royal van Zanten, industrieel gas.



"Jongeneel Transport“Wij vervoeren ADR, verzorgen kraanwerk en transporteren bouwmaterialen en sierteeltproducten. Maar de afdeling gevaarlijke stoffen ADR is veruit het grootst”, vertelt technisch directeur Ard Jongeneel over de activiteiten van het familiebedrijf. Over de bedrijfsvoering zegt hij: "Wij hebben een actief MVO-beleid, zijn Lean and Green gecertificeerd en wij werken bewust volgens het People, Planet, Profit-principe. Dat doen we al jaren uit eigen overtuiging.Gasflessen. nlVoor alles op het gebied van gasflessen. Zowel propaan als ook industriële gassen.Droogijs. nlJovetraVerhuur & Transport van rijplaten, draglineschotten en bouwhekken."
Adres: Voorschoterweg 52a, 2235 SE Valkenburg, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 71 532 25 30
Stad: Valkenburg
Route: Voorschoterweg 52a
Postcode: 2235 SE



op zoek naar gerelateerd: Jongeneel gasflessen, Jongeneel vacatures, Jongeneel openingstijden, Jongeneel particulier, Jongeneel hout, Jongeneel Utrecht, Jongeneel Tilburg, Jongeneel Verpakkingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frissen Intern transport BV Frissen Intern transport BV 172 km slechte website vind nog niet eens goede informatie
Recensies
Gasprijs van propaan butaan lpg is niet gekoppeld aan de olieprijs. Toch voor 5kg ruim 21 euro. Let op zit hier niemand aan de balie even met de telefoon op de balie bellen, dat scheelt wachten. Vriendelijk geholpen en de kachel kan branden in de camper.
Duidelijke afspraken over leveringen, chauffeur geeft ruim vantevoren aan wanneer hij langs komt!
Kort, duidelijke en vriendelijke behandeling.
Kan deze totaalmalloot met kenteken 54-BJJ-6 even zijn rijbewijs inleveren? 20-11-2018 rond 08:00 uur A28 thv Nieuwleusen. Dat er er langzaam opaatje op de rechter baan rijdt is nog geen reden om er <1m achter te gaan rijden en opa zowat van de weg te drukken. Idioot.
Goede service. Vriendelijk personeel.
Gevonden met toeval. Ik ben super geholpen en de prijs viel mij ook heel erg mee.
Top bedrijf! Erg klantvriendelijk en deskunig advies! Klant is koning hier! Ze zijn milieubewust bezig en zullen er alles aan doen om u te helpen. Zeker een dikke vette aanrader!
Is een prima bedrijf waar ik mijn gasfles voor onze barbecue heb aangeschaft inclusief de toebehoren zoals een slang met terugslagklep. Ook al een keer terug geweest om de fles bij te vullen. Altijd prima geholpen daar dus een zeer tevreden klant.
Onlangs als particulier een paar propaan flessen laten vullen. De medewerkers zijn snel en vriendelijk, de prijzen zijn goed. Prima bedrijf dus!
Vandaag geweest om een gasfles te scoren en dat is uitstekend verlopen. Mevrouw aan de balie was bijzonder vriendelijk eveneens de meneer die even later verscheen. Duidelijk en helder advies en geen vraag was te veel, dikke klasse en kom hier zeker weer terug! Mvg, Jullie nieuwe klant!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Jongeneel Transport met het openbaar vervoer


Oegstgeest, Bio Science Park-West 470 meter
38
430
431

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid