facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jong Zenderen

Jong Zenderen

Info

Wij zijn een groep jongeren en organiseren activiteiten voor de jeugd van Zenderen.



"Welkom bij Pergibiedmeer in ZenderenPergibiedmeer is dè leukste spirituele welzijn winkel in Zenderen, ook op het wereldwijde web.Wij zijn o.a gespecialiseerd in yoga en meditatie artikelen, Tibetaans boeddhisme, boeddhistische gebruiksvoorwerpen, klankschalen, yogi tea, edelsteen sieraden, chakra artikelen, etherische oliën, klankschalen, esotherische boeken, orakelkaarten, wenskaarten, wierook, kuiden en harsen en nog en nog veel meer.....Jij bent van harte welkom in ons Experience Center om jouw yogamat en of klankschaal uit te proberen."
Adres: Hoofdstraat 111, Zenderen
Stad: Zenderen
Route: Hoofdstraat 111


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportvereniging Zenderen Vooruit Sportvereniging Zenderen Vooruit 95 meter Leuk sportterrein, schone en nette kantine met goed uitzicht op de voetbalvelden. Jam...
Zenderen Vooruit 2.0 Zenderen Vooruit 2.0 95 meter Leuk sportterrein, schone en nette kantine met goed uitzicht op de voetbalvelden. Jam...
Recensies
Superfijne online shop met een heleboel toffe spulletjes!! Heel goed advies van Ellis die precies weet waar ze het over heeft. Dus op haar aanraden een crème besteld waar ik heel blij mee ben, top!
Je word altijd vriendelijk en professioneel te woord gestaan! De eigenaresse is zeer behulpzaam en zal er alles aan doen om je met een goed gevoel en de juiste spullen de deur uit te laten gaan. Echt een aanrader om hier je aankopen te doen.
Beste wierook winkel van Twente. Met ook nog eens een online webshop zodat je niet helemaal naar Zenderen hoeft. De eigenares heeft ook veel verstand van haar aanbod. En kan je leuk mee praten!
Leuke en overzichtelijke winkel met een fijne sfeer, kwalitatieve producten en altijd goed advies! Cadeautjes worden met veel liefde en aandacht ingepakt. 5 sterren!!! :
Hele fijne service en echt super mooie producten!
Super fijne winkel, live en online. Heerlijke geurproducten, cadeautjes en super fijne snelle service van de eigenaresse. Kortom aanrader.
Alles netjes , fijne service, welkomstgeschenk Jes. Liefdevol ingepakt, goed verzonden. Ik ben super tevreden en kan dit bedrijf zeker aanraden :-
Fijne winkel, met altijd deskundig advies van lieve Ellis.
Persoonlijke, leuke winkel met deskundig advies! En nu tijdens Lockdown top service
Prachtige artikelen, ruim assortiment en geweldige service. Een absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid