facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jong Strijen

Jong Strijen

Info

De facebook pagina van het jeugd en jongerenwerk in Strijen.

Geschiedenis

Jeugd en Jongerencentrum De Klep is sinds 1994 actief bezig met het organiseren van een grote diversiteit aan activiteiten voor de Strijense jeugd (t/m 12 jaar, basisschool) en jongeren (12 - 23 jaar, middelbare school of reeds aan het werk). Ook al richt De Klep zich voornamelijk op deze doelgroepen zijn ouderen natuurlijk ook van harte welkom!

De doelstelling is het organiseren van activiteiten waar je alleen of met je vrienden/vriendinnen naartoe kunt gaan om iets te leren of gewoon voor de gezelligheid en ontspanning.

Kijk voor meer informatie in de activiteiten agenda en bezoek ons op Sportlaan 11 in Strijen, je bent van harte welkom @ De Klep!

Adres: Sportlaan 11, 3291 TN Strijen
Telefoonnummer: 078-6766327
Stad: Strijen
Route: Sportlaan 11
Postcode: 3291 TN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IK-Fullness IK-Fullness 513 meter Platform voor stigma en openheid bij verslaving
Repair Cafe Strijen Repair Cafe Strijen 531 meter Gratis reparaties door vrijwilligers
Dagbesteding Hoeksche Waard Gemiva SVG Groep Dagbesteding Hoeksche Waard Gemiva SVG Groep 588 meter Dagbesteding Hoeksche Waard is de verzamelnaam van een aantal dagbestedingslocaties v...
Hengelsportvereniging de Rietvoorn Hengelsportvereniging de Rietvoorn 1 km Strijense Hengelsportvereniging
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid