facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jong Nederland Born

Jong Nederland Born

Info

Jong Nederland is een vereniging die bestaat sinds 1944 en door heel Limburg te vinden is. Zo’n 1600 vrijwilligers zetten zich, in de 43 plaatselijke Jong Nederland afdelingen in, voor jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot 18 jaar.

Geschiedenis

Het doel (en tegelijkertijd de kracht) van Jong Nederland Limburg en haar afdelingen is om kinderen in hun vrije tijd in groepsverband gevarieerde mogelijkheden tot spelen te bieden. Alle kinderen en jongeren zijn welkom! Jong Nederland wil kinderen onvergetelijke ervaringen meegeven die ze hun hele leven zullen onthouden.

De enthousiaste leden van de leiding ondernemen activiteiten met de kinderen, die inspelen op de belevingswereld van de verschillende leeftijdsgroepen. Deze activiteiten zijn uitdagend en avontuurlijk en dragen bij aan de ontwikkeling van kinderen! Je maakt er echt van alles mee! Op het programma staat bijvoorbeeld: creativiteit, sport, spel, buitenactiviteiten, tochten, kampvuur, teamspelen en vele andere stoere, gezellige en andere bijzondere activiteiten!

Officieel staan de drie spelpijlers centraal (natuurbeleving, sport & spel en creativiteit). Maar Het belangrijkste van Jong Nederland is misschien nog wel, dat kinderen altijd sociaal bezig zijn met leeftijdsgenootjes en begeleiders.

Jong Nederland is namelijk een niet-schoolse omgeving waarin het “echte” sociale leven een heel belangrijke rol speelt!

Kinderen moeten kunnen samenwerken en leren elkaar vaak door en door kennen, en ondanks alle verschillen tussen kinderen, vindt ieder kind zijn weg binnen de groep en ontstaan er vaak vriendschappen voor het leven! Iets wat in de moderne tijd, niet meer vanzelfsprekend is! Spelcomputers en “social media” vormen tegenwoordig vaak al op jonge leeftijd een hoofdrol in het leven van kinderen. Maar op Jong Nederland zijn kinderen echt bezig met plezier maken met elkaar!

Lijkt dat je wat? Kom dan gewoon eens een keer meedoen bij Jong Nederland Born! Dat is geheel vrijblijvend! Voor iedere leeftijdsgroep is er een leuke groepsavond!

Adres: Hennekuilstraat, Born (Nederland)
Stad: Born
Route: Hennekuilstraat


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid