facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jomi Praxi

Jomi Praxi

Info

Jomi Praxi is een massagepraktijk met een helpende hand. Iedereen die beweegt, van jong tot oud, kan terecht voor diverse massages.



"Voor dat extra duwtje in je rug!Een praktijk die diverse soorten massages aanbiedt, altijd afgestemd op de behoeften van jouw lichaam en geest.Jomi Praxi biedt zowel particulieren als zakelijk massages aan."
Adres:
Telefoonnummer: +31626119209
Stad: Kerkrade


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 20:00
Dinsdag: 18:00 - 20:00
Woensdag: 18:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Naomilabeauty Naomilabeauty 987 meter Naomi levert nauwkeurig werk af. Ze is heel professioneel en secuur. Heel tevreden me...
LaserVitalis LaserVitalis 2 km Hallo Ten eerste wil ik jouw Ingrid bedanken. Een hele rustige en sfeervolle ervaring...
Wijkzorgcentrum Kling Nullet Wijkzorgcentrum Kling Nullet 2 km Er staat een groot bord aan de ingang. We heten je van harte welkom, we zijn weer ope...
Massage-ervaring Massage-ervaring 2 km Een massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, st...
Beautysalon Kelly Beautysalon Kelly 2 km Super Salon u wordt da heel goed geholpen, een echte aanrader.
Sanitas HealthCare Sanitas HealthCare 2 km Vertaald door Google Ik ben hier in behandeling. Engels, Nederlands Duits alle talen ...
New You Usługi Kosmetyczne New You Usługi Kosmetyczne 3 km Serdecznie zapraszam na wszelkiego rodzaju zabiegi kosmetyczne. Uslugi świadcze na wy...
Noe Massage Kerkrade Noe Massage Kerkrade 3 km Super fijne massage salon. En zeer vriendelijk ze helpen je extra ook nog eens bij be...
EquiMa - Sportmassage voor paarden EquiMa - Sportmassage voor paarden 3 km EquiMa is een jong bedrijf gespecialiseerd in massage voor paarden. Met de laatste te...
Recensies
Kevin heeft mij behandeld voor klachten na een hernia. Vanaf de eerste massage was de pijn een stuk minder en de beweeglijkheid toegenomen. Ik ben er van overtuigd dat door zijn goede zorg het herstel een stuk vlotter is gegaan!
Ik ben bij Jomi Praxi geweest voor een voetmassage van Maxime, het was heerlijk en ontspannend. Echt een aanrader als je je voeten een wilt laten verwennen. Ook heeft Kevin mij een product verkocht tegen de pijn aan mijn schouder, hij had veel kennis over de producten die hij verkoopt. Echt een aanrader!
De voetreflex behandeling van Maxime was verrassend. Sommige plekken onder mijn voet waren heel erg gevoelig en andere niet. De lichaamsmassages van Kevin zijn top. Daarna kon ik weer veel meer dan van te voren. Beiden zijn gastvrij en heel vriendelijk. Ga zeker nog wel vaker!
Via mijn werkgever kon ik mij aanmelden voor bedrijfsmassage. Ik ben er heel erg blij mee en heb er dan ook helemaal geen spijt van. De spieren worden heerlijk los gemasseerd al moet ik wel soms op mijn tanden bijten als er een spier vast zit maar dat weegt niet op tegen de energie die ik daarna weer heb en weer lekker aan de slag kan gaan op mijn werk. Ik hoop dan ook dat dit wordt voortgezet in 2022.
Goede ervaringen bij zowel Kevin als Maxime zoals behandeling van een pijnlijke schouder, maandelijkse stoelmassage via werkgever en reiki. Ze geven daarnaast professioneel advies en hebben kennis van producten.
Fijne ervaring gehad met Jomi Praxi.. Je komt als herboren thuis al na een behandeling..na jaren therapie gehad overal, was dit de eerste keer dat ik meteen het gevoel had, dat deze behandelingen voor mij werkten. Hartelijk bedankt hiervoor..
Geweldige massage. Voorheen was ik huiverig over massages omdat ik wat mindere ervaringen had. Bij JomiPraxi voelde ik me op mijn gemak en de eerste keer ooit zonder dat ik me wilde verzetten een voetenmassage gehad. Ik heb langer last gehad van mijn voeten en sinds een lange tijd zijn ze niet meer verkrampt. Echt een aanrader voor ieder!
Graag wil ik hier aangeven dat ik een hartstikke effectieve en prettige massage heb gekregen. Daarom ook besloten dat ik dit regelmatig ga herhalen. Dank Kevin voor jouw uitleg over wat je doet en waarom dat goed is voor mij! C u next week!
Van mijn vriend een welness massage bij Jomi Praxi cadeau gekregen. Heerlijk! Erg vriendelijk en professioneel. Zeker een aanrader.
Via het werk een maandelijkse stoelmassage van Kevin. Een heerlijk ontspanningsmoment gedurende de drukte van de dag. Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Jomi Praxi met het openbaar vervoer


Kerkrade, Kaalheiderplein 180 meter
1
2
27
Kerkrade, Kaalheiderplein 260 meter
1
2
27
603
Kerkrade, Strijthagenweg 390 meter
1
2
603
Kerkrade, Strijthagenweg 410 meter
1
2
Kerkrade, Heiveldstraat 460 meter
27

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid