facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jomajole

Jomajole

Info

Verse kersen en ander fruit, heerlijk genieten op een van de terrassen in de kas.

Geschiedenis

Een kers met een intense beleving voor iedereen met oog voor kwaliteit en een hart voor de natuur. Onze kersen en fruit komen direct van de boom en zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een ultieme smaak. Daarnaast zijn ze een lust voor het oog.

Adres: Middelweg 5, 2751 GJ Moerkapelle, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 079-593 3652
Stad: Moerkapelle
Route: Middelweg 5
Postcode: 2751 GJ


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 16:00
Dinsdag: 09:30 - 16:00
Woensdag: 09:30 - 16:00
Donderdag: 09:30 - 16:00
Vrijdag: 09:30 - 16:00
Zaterdag: 09:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Onderwijs-zorgboerderij, Vacature zorgkwekerij
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Farm Shop The Farm Shop 1 km Eerlijke mensen en een leuke winkel, top adres voor scharreleieren
Recensies
Voor de eerste keer kersen gaan plukken. Erg leuk, gezellig en vriendelijk personeel. Tijdens het plukken mag je "proeven ". Niemand die je controleert of in de gaten houdt. Wel staat men klaar om te helpen, advies te geven en vragen te beantwoorden. Voor de prijs, €7 per kilo en €3 per bezoeker, hoef je het niet te doen, maar voor het uitje in een mooie landelijke omgeving, is het wel een aanrader.
Leuke fietstocht kersen halen. Alleen de dure soort was nog beschikbaar. Twee bakjes van 500 gram €16,- Ik had me er op ingesteld dat het duur is daar....maar thuisgekomen krab ik me nogmaals achter de oren..... zo duur en de prijs staat nergens...... Voorlopig fiets ik daar niet meer heen.
Vanmiddag er wat uurtjes doorgebracht en genoten van alles wat de kwekerij te bieden heeft. Ondanks dat het al einde seizoen is was er nog voldoende variatie in wat je zelf kon plukken. Kas heeft prachtige hoekjes om te zitten en je te verwonderen van al het moois. Ook een hele verzameling dieren zorgen mee aan een heerlijke sfeer. Eigenaren en personeel zijn super vriendelijk. Volgend jaar komen we zeker een keer terug. Ben echt benieuwd naar de bloesem periode. Moet helenaal prachtig zijn.
Leuke plaats, heerlijke kersen je kunt kiezen of zelf plukken gaat per pp of per uur of direct kopen 5eur of 8eur per pond die van 8eur zijn geweldig en lekkere verse jam gekocht
Heerlijke kersen en nobel dat ze werken met dagbesteding. Echter zijn de prijzen ronduit diefstal 20 euro per kilo. Ik wil best betalen voor een goed product en bijdragen aan iets voor de medemens, maar dit is niet de manier. Voor ons de eerste én de laatste keer. De prijzen staan overigens nergens vermeld en je moet er expliciet om vragen Facebook, kraam.
Vanmiddag hier geweest en dat was een superleuke belevenis! Er zijn hele gezellige zithoekjes, supervriendelijke mensen en zo'n 40 soorten kersen die je allemaal kan proeven en plukken om mee te nemen! En het zijn heerlijke kersen!! De prijs zou van tevoren wel iets beter uitgelegd mogen worden gelukkig hadden wij het duidelijk gevraagd. Het is 3 euro pp om te mogen plukken en eten en de kersen die je plukt en meeneemt moet je natuurlijk ook betalen. Wij waren 16 euro kwijt om met z'n 3en te plukken en proeven en 1 kilo kersen, vrij redelijk dus! Daarbij vroeg ik of ze misschien vijgenboom stekjes hadden en toen kreeg ik wel 3 vijgenboom takken mee waar ik denk wel 15 stekjes van kon maken, en dat helemaal voor niets! Kortom een geweldig plekje om eens langs te gaan! Bedankt voor de leuk middag Jomajole!
k ben vandaag voor het eerst bij Jomajole geweest. En ook gelijk voor het laatst. De kersen zijn er heel duur, maar dat is het probleem niet. Alhoewel 5,50 euro voor een pond kersen en dan ook nog direct bij de kweker. Da's toch echt wel heel duur. Ook het andere fruit bakje aardbeien voor 4 euro was heel duur overigens. Bij binnenkomst kreeg ik van 3 soorten kersen er steeds 1 om te proeven. Prachtige kersen en heerlijk van smaak. Ik dus 2 pond van ieder 1 soort genomen. Afrekenen viel dus viel tegen, maar alla. Maar toen. Eenmaal thuis zag ik dat ik van 1 soort dezelfde prachtige kersen had gekregen als die ik geproefd had. Maar van de andere soort had ik overduidelijk oude exemplaren gekregen. Veel de zacht, rimpelig, flink wat smaak verloren. Gewoon oud, veel te oud. Dit soort streken verwacht ik wel andere plekken, maar zeker niet bij een kweker. Zoals gezegd, gelijk de laatste keer geweest. Hier kom ik dus nooit meer.
Omdat ik mij bezodemieterd vond. 21 euro voor 2 bakjes kersen en een klein bakje pruimen. Hoe wordt je snel rijk??? Niet zo... Kom NOOIT meer daar. Ook een vies zootje. Koffiebekertjes en halve appelflappen van dagen oud liggen op een tafeltje. Dus...voortaan maar gewoon naar de groenteboer.
Veel te duur. Ook niet eens zo heel erg lekker. Ook veel zachte kersen in het bakje. Pond 5 euro en de beste kersen 7 euro. Rechtstreeks bij de kweker dan verwacht je iets minder te betalen. Dit was eens maar ...
Heerlijke verse kersen, ze hadden twee soorten te koop. Hierna een korte wandeling door de kas waar we vissen en vogels zagen..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid