facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jolly AQua

Jolly AQua

Info

Catamaran zeilen met kleine groepen.

Ontspanning en beleving op de Waddenzee en andere Europese wateren.

Water,wind,lucht, unieke aanlegplaats..GENIETEN!

Geschiedenis

Met Jolly Aqua verzorgen wij voor jou een vaarvakantie.
Wij plannen diverse reizen met verschillende op en afstap locaties, wil je een keer meezeilen dan kun je zelf kiezen waar je op zou willen stappen. Dit zijn bijvoorbeeld langere reizen van zuid Portugal naar Nederland, of van Nederland naar Zweden en terug. Je kunt ervoor kiezen om 8 dagen mee te varen van Porto naar Brest of 11 dagen mee te varen van Brest naar Dover.

Naast door ons geplande reizen kun je ook zelf je wensen aangeven, misschien ben je nog nooit naar de waddeneilanden geweest, wij stellen dan de perfecte reis voor je samen. Dit kan een weekend zijn of misschien een midweek, in overleg is vanalles mogelijk.

De vaarvakanties worden gedaan met een Apache 41 catamaran. Aan boord zullen wij, Hans en Riet, altijd aanwezig zijn. Er zijn 4 2-persoons kamers aanwezig, 1 zal constant bezet zijn door ons. Daarnaast is er nog plek voor 6 mensen in de slaapkamers, en mocht het nodig zijn kunnen er nog 2 extra mensen slapen. Op de boot (de Andromaque) is een douche en toilet aanwezig.

Adres: Lievelderweg 37, 7131MA Lichtenvoorde
Telefoonnummer: 0031628653832
Stad: Lichtenvoorde
Route: Lievelderweg 37
Postcode: 7131MA


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid