facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jolique

Info

Jolique is gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van unieke carnavalsjassen. Jolique - Jolig Jeske van Lique

Geschiedenis

Handgemaakte unieke carnavalsjassen voor groepen of per stuk. U kunt met uw eigen stoffen, op afspraak, langskomen, of wij verzorgen de totale jas, inclusief stof!
Tevens hebben wij jassen op voorraad waar u een keuze uit kunt maken. Damesmaten van 36 t/m 52!!! Herenmaten 46 t/m 58!!



"Jolique - Skin ExcellenceWinnaar Beauty Awards 2017: Beste schoonheidsspecialiste Nederland.Jolique is sinds 2008 gespecialiseerd in de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de schoonheidsbranche. Door het geven van huidverbeterende behandelingen waaronder:anti-ageing, acne, pigmentatie, couperose, bindweefselmassage, het verwijderen van huidoneffenheden, diverse ontharingsbehandelingen waaronder laser en elektrisch ontharen, kunnen wij ons onderscheiden.Algemene huidverzorging is bij ons niet meer aan de orde, wij willen zichtbare resultaten kunnen bieden met onze behandelingen en producten. Ons uitgangspunt hierbij: perfectie en eerlijkheid. Hier streven wij als team naar.Warme groet,Team Jolique"
Adres: Soersbeekweg 19, 5951HA Belfeld
Telefoonnummer: 06-46067471
Stad: Belfeld
Route: Soersbeekweg 19
Postcode: 5951HA



op zoek naar gerelateerd: Jolique pedicure, Openingstijden Jolique
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alco Cleaners & Coatings Alco Cleaners & Coatings 646 meter Ik werk al meer dan 25 jaar voor Alco Chemicals, met onze producten helpen wij u om e...
Recensies
Gisteren bij deze vakvrouw zakelijk op bezoek geweest. Er gaat een ware metamorfose plaatsvinden van een "gewone" schoonheidssalon naar een gespecialiseerd huidinstituut. Kortom huidadviseurs die veel meer doen dan uitsluitend mooi maken. Ik lag voor een gerstekorrel bij mijn oog op de tafel en die was binnen no-time verdwenen met een super uitleg en het advies om veel water te drinken. Mensen schijnen te onderschatten hoe belangrijk water is voor je algehele gezondheid en je huid. Perfect advies waar ik erg blij mee ben, dank je wel Angelique.
Klantvriendelijk, professioneel, rustig en relax sfeertje, goede uitleg tijdens de behandeling, aanrader!
Mooie salon. Erg leuk personeel en erg veel mogelijkheden wbt behandelingen.
Mm mm tja niet echt een oordeel over.
Mooie salon, vriendelijk en gekwalificeerd personeel.
Ik ben heel erg tevreden
Ben hier nooit geweest
Super vriendelijk!!!
Vertaald door Google Superservice Origineel Super service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid