facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jolinda's Hairfashion

Info

Zie ook facebook: Jolindas Hairfashion deze word namelijk ook veel gebruikt

Geschiedenis

Zie Facebook Jolindas Hairfashion. Die word gebruikt.



"Salon Neede is nu Jacqueliens Hairfashion. Jolinda's Hairfashion bestaat nog wel in Druten en deze salon is alleen geopend op afspraak."
Adres: Oudestraat 47, 7161 DT Neede
Telefoonnummer: 0545293374
Stad: Neede
Route: Oudestraat 47
Postcode: 7161 DT



op zoek naar gerelateerd: Barberking Neede, Kapper Haaksbergen, HairLounge 21 Neede, Kapper Neede, Barbier Neede, Kapper Druten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AMIKappers AMIKappers 172 meter Leuke en aardige kapsters en erg tevreden over mijn haar
Mooi Nienke Mooi Nienke 1 km Een hele fijne salon, Nienke weet wat ze doet en alles altijd naar wens! Echte aanrad...
Recensies
Bij Jolinda's hairfashion ben je altijd welkom. Jolinda kan echt 'luisteren' en ze knipt/kapt/kleurt etc. dan ook precies volgens jouw eigen wensen. Ik kreeg er goed advies en ben zeer tevreden met mijn kapsel. En oh ja... een lekkere kop cappucino op de koop toe! Heerlijk. En voor gelnagels kun je hier ook terecht. maar liefst 3 weken met prachtige nagels rondgelopen. Niet duur en kwaliteit. Prima dus.
Wat een leuke en gezellige kapsalon. Voor de kids een feestje om naar toe te gaan. Lekker wat drinken tijdens het wachten en na het knippen een spekje verdiend. Altijd tijd voor een praatje, deskundig advies en erg mooi geknipt weer naar buiten.
Hele fijne kapsalon... Neemt echt tijd voor je... Ik heb zo al aardig wat kleurtjes in mijn haar gehad... En we blijven komen naar deze kapsalon in neede.. Ow ja laten we de koffie niet vergeten....van alles in huis met een lekker smaakje... Gewoon top... Groetjes mariska
Gezellige kapsalon met leuke en vriendelijke kapsters en goede vakmanschap. No Nonsense: "what you set, wat you get". Top Salon.
Weer lekker kort gemaakt maar in haar zit voorlopig weer goed., verder weer lekker bij gepraat. Altijd gezellig bij Jolinda.
Nette salon, hygiënisch schoon en gezellig
Ze is gewoon een super kapster met het hart op de juiste plek
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid