facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jolijf

Jolijf

Info

Bij Jolijf kun je ontspannen met aandacht. Door yin-yoga, pilates of Do-In yoga te doen.

Geschiedenis

Met Jolijf wil ik je helpen om aandacht voor je lichaam te hebben. Zowel in de beweging als in de stilte. Dat doe ik op verschillende manieren.

Je kunt bij mij yin yoga doen. Yinnen is een soort ‘vakantie voor je hoofd’, maar dat wil niet zeggen dat je niets doet. Integendeel. Ik vraag je om lang in dezelfde houding te zijn, de houding te omarmen en te ervaren wat de houding en de stilte met je doen.
Verwant aan yin, maar net wat actiever, is Do-In. Bewegen vanuit je onderbuik, je hara, staat centraal. Om de energie te laten stromen doe je speciale strekkingen, balansoefeningen en ademhalingsoefeningen. Deze combineren we met meditatie, aandacht en zelfmassage.
Wil je het nog actiever, kom dan meedoen met pilates. Pilates helpt je bij het verbeteren van je houding; daar heb je dagelijks profijt van. Je wordt sterker en soepeler tegelijkertijd. Ook bij de pilates gaat het om aandacht: je beweegt rustig en gecontroleerd op het ritme van je adem.

Adres: Smalleweg 8a, Bunnik
Telefoonnummer: 0641324930
Stad: Bunnik
Route: Smalleweg 8a


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CORE, Renew Body&Mind Connection through Movement CORE, Renew Body&Mind Connection through Mov... 3 km Privé yogalessen in Bunnik Restorative yoga & stress management Power yoga (Ashtanga...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid