facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Joli Café

Joli Café
Adres: Tuindorpweg 39A, 3951 BD Maarn, Nederland
Telefoonnummer: 06 48754689
Staat: Utrecht
District: Utrechtse Heuvelrug
Stad: Maarn
Route: Tuindorpweg
Huisnummer: 39A
Postcode: 3951 BD


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: Gesloten
donderdag: 08:00–13:00
vrijdag: 08:00–15:00
zaterdag: 09:00–16:00
zondag: 09:00–16:00

Recensies
Dit schattige koffietentje serveert zowel lunch als ontbijt én gebak! En dat allemaal op zes vierkante meter. De perfecte plek voor een gebakje als je lekker aan het fietsen bent. Daarnaast ook een erg gezellige eigenaresse met wie je een gezellig praatje kan maken. Ik kom graag nog een keer langs. Ik kan deze plek alleen maar aanraden
Heerlijke koffie, in ons geval een flat white, en de wonderlijke combi van bananenbrood met pindakaas. Erg lekker, ook door de extra plakjes banaan en granaatappelpitjes.nnWat een leuk zaakje zo direct bij de uitgang van station Maarn.
Dit betreft een kleine zelfstandige die haar spullen zelf vers maakt. Intensief dus.nEvengoed heb je al snel een gezellig gesprekje met haar.nGoede koffie met een heerlijk boekweit citroen noten koekje. Je zit buiten en hebt daarmee fraai overzicht over alles wat er zo voorbij komt. Aanbevolen om niet op de gebruikelijke plek te gaan zitten en vooral hier wat te gebruiken.
Die cannoli waren zo niet normaal lekker!!
Yes, eindelijk een gezellige plek waar je lekkere koffie, smoothies en kleine lunch kan halen in Maarn. Ik heb zelf de smoothie gekozen.. vers klaargemaakt! Heerlijk!! Om 7uur al open dus nog lekker een koffie halen voor op het perron of in de trein kan nu ook in Maarn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid