facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JolandaPikkaart.nl - dé kleurrijke schrijfcoach

JolandaPikkaart.nl - dé kleurrijke schrijfcoach

Info

Ik help succesvolle ondernemers om een boek te schrijven en te promoten, zodat ze meer klanten, omzet en media-aandacht krijgen.

Geschiedenis


"Ik help jou als ondernemer om een boek te schrijven met impact, zodat de lezers nieuwe stappen zetten in hun persoonlijke of zakelijke succes. Als dé schrijfcoach voor authentieke ondernemers die waarde willen toevoegen, sta ik bij alle stappen van het schrijven en promoten van je boek aan je zij. Want een goed boek is een authentiek boek waar de lezer het beste van jou en je expertise in vindt."

http://jolandapikkaart.nl/




"Als auteur en fotograaf wil ik lezers en kijkers raken en inspireren.Mijn bruisende hoofd ziet altijd mogelijkheden en inspiratie. Die energie deel ik graag met anderen in mijn boeken.Het liefst vertel ik verhalen, zowel met mijn foto’s als in mijn boeken.Verwondering, verbinding en verhalen dat zijn mijn thema’s.Mijn missie is: verwonderen en inspireren, zodat anderen ook geraakt worden en de waarde van natuur zien en deze koesteren."
Adres: Postbus 66, 3740 AB Baarn
Telefoonnummer: 0355432885
Stad: Baarn
Route: Postbus 66
Postcode: 3740 AB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Voeding Vitaal Voeding Vitaal 62 km Voeding Vitaal is een allround diëtistenpraktijk. Mail naar [email protected] vo...
Waldheim-mavo Waldheim-mavo 64 km Is een prachtige, leuke school, alle docenten zijn super lief een werken hard voor on...
KinderCoaching Juliette Jansen KinderCoaching Juliette Jansen 65 km Ons zoontje van zes sliep slecht: bijna elke nacht werd hij een of meerdere keren wak...
Boekportret - Geschreven Portretten Boekportret - Geschreven Portretten 65 km Een persoonlijk en waardevol cadeau voor een persoon of organisatie die in het zonnet...
Lift - Center for Awareness Lift - Center for Awareness 66 km LiFT helpt je verbinden met je ware zelf. Oosterse en Westerse technieken worden inge...
GreatfeeLIN GreatfeeLIN 66 km Totaal blanco een reiki behandeling gedaan.. zeer verrassend en voor vele doeleinden!...
Recensies
Dit jaar ben ik gestart met een cursus en een schrijfweek bij dé kleurrijke schrijfcoach Jolanda Pikkaart. Hoe fijn is het om zo’n bevlogen, inspirerende en kleurrijke coach aan je zijde te hebben. Want kleurrijk is Jolanda. Niet alleen in haar jurken maar vooral in haar manier van begeleiden. Ze kleurt buiten de lijntjes en helpt je met anders denken als je vastloopt. Maar vooral verbindt ze. Niet alleen mij met mijn boek maar ook met de andere cursisten zodat we het gevoel hebben bij een grote familie te horen. En juist dat maakt haar zo bijzonder. Marijke Witman
Ik heb al regelmatig met Jolanda mogen samenwerken en ik zie haar enorme passie voor haar vak. Ze geniet enorm als ze weer iemand vooruit heeft geholpen met het schrijven van hun boek. Zelf heb ik een keer een dag bij haar gevolgd om zo meer schrijfinspiratie op te doen. Ze brengt je op nieuwe ideeën en ik heb geleerd om op een andere manier met mijn teksten voor blogs om te gaan. Voor inspiratie kan ik Jolanda van harte aanbevelen en voor de blauwdruk van je boek ben je bij haar ook op het juiste adres.
Ga je een boek schrijven? Gun jezelf een kleurrijke schrijfcoach! Een boek schrijven, het lijkt zo eenvoudig, gewoon de woorden op papier zetten. Maar wat komt daar ontzettend veel bij kijken! Ik ben heel blij dat ik VIP-klant bij Jolanda was, want met haar is mijn boek er gekomen! Startend bij mijn achterflap, samen een structuur neerzetten, bemoedigend wanneer nodig, maar ook de stok achter de deur wanneer het haperende. Jolanda neemt je bij de hand en leidt je door het hele boektraject heen. Kennis over het vak Mijn boek ‘Morgen doe ik het, anders’ is er gekomen en ik ben heel blij met de kennis van Jolanda over het vak, want wat komt daar veel bij kijken zeg en wat weet Jolanda ongelofelijk veel van boeken uitgeven! Ben je van plan om een boek te schrijven? Gun jezelf een kleurrijke schrijfcoach daar wordt je boek echt beter van!
Jolanda Pikkaart is een schrijfcoach die alles wat ze in huis heeft inzet om haar klanten te helpen bij het schrijven van een boek. Dat doet ze met enthousiasme, vakkennis en toewijding. Ik volgde een VIP-traject bij haar en heb in mei 2019 mijn boek Hartmama gepresenteerd. Jolanda spart met je over de opzet van je boek, helpt met het maken van een schrijfplan, leest en becommentarieert hoofdstukken, geeft tips over boekmarketing, kortom: ze helpt je met het waarmaken van je droom om een boek te publiceren. Van harte aanbevolen! De foto is gemaakt tijdens de boekpresentatie bij Boekhandel 't Spui in Vlissingen.
Jolanda Pikkaart is een schrijfcoach die via een gratis webinar op mijn pad kwam. Sindsdien begeleidt zij mij bij het schrijven van mijn boeken. Zoals bijvoorbeeld 'Marjanneke, stoer wijf'. Zij verzorgt ook schrijfvakanties waaraan ik intussen tweemaal aan heb deelgenomen. Die weken hebben mij ver gebracht. Professionele ondersteuning die je nodig hebt om tenslotte je boek te kunnen presenteren!
Jolanda is betrokken, eerlijk, heeft veel kennis en geeft mij op de juiste momenten een duwtje in de rug. In zowel de individuele coaching, als workshops, schrijfweek en Kleurrijke schrijfgroep heb ik Jolanda leren kennen als een coach die veel geeft en oprechte interesse toont. Dankzij Jolanda weet ik dat mijn boek er komt.
Zonder Jolanda was mijn boek er nooit gekomen. Ze loodst je door het hele traject heen. Nooit was een vraag teveel, altijd behulpzaam. Een steun en toeverlaat voor een expert die juist een boek wil schrijven over haar /zijn eigen expertise. Jolanda ik ben blij je ontmoet te hebben.
Zoals zij bekend staat is zij kleurrijk. Niet alleen met kleding en haar, maar zeker als persoon. Iemand met energie en inspiratie. schrijftraining en coaching zeker de aangewezen persoon.
Jolanda heeft mij structuur en duidelijkheid gegeven bij het schrijven van mijn boek 'Als helpen niet helpt'.
Meedenkend, staat open voor nieuwe dingen, levendig, inspirerend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid