facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jolanda's Verkleedkisten

"Bij Jolanda’s verkleedkisten kun je een complete outfit voor kind of volwassen huren en verkleedkisten voor kinderverjaardagen.Losse verhuur: Complete outfit volwassenen kost €18 tot max €22 Kinderen max €10 tot €15. max.De Verkleedkisten verhuur:Bij Jolanda’s verkleedkisten kun je een compleet verkleedfeestje voor 8 kinderen huren. Bij elke verkleedkist krijgt u een uitgebreid kleding pakket zodat ze zich lekker kunnen verkleden. De kosten zijn € 60 voor acht kinderen."
Adres: Dorpsstraat 268 , Wormer 1531 HV, NL
Telefoonnummer: 075 642 6918
Stad: Wormer
Route: Dorpsstraat 268
Postcode: 1531 HV



op zoek naar gerelateerd: jolanda's verkleedkisten openingstijden, verkleedkleding wormerveer, verkleedkist uitgeest, greet verkleed, verkleedkist huren volwassenen, verkleedkist kopen, verkleedkist huren amsterdam, verkleedkleding kind huren
Recensies
Bij deze verkleed winkel kan je het thema niet zo gek bedenken of ze hebben er wel een pak naar keuze. Voor volwassenen en ook voor de kleintjes met leuke verkleedkisten in diverse thema's. Prijs ook aan de leuke kant en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel die je helpt met je keuze te maken.
Geweldig. De dames weten direct wat je wilt en geven goede adviezen. En een keuze... enorm.
Als ij zes sterren kon geven had ik er 8 gedaan. Super service en denkt altijd met je mee. Groot fan
Je wordt geweldig geholpen met je outfit
Echt een top plek, super leuk geholpen door de dames en niets is te gek ...echt een aanrader
Wat een heerlijke winkel en super enthousiaste mensen. Iets nodig voor een feestje? Kom hierheen en het komt helemaal goed!
Al meerdere keren geweest. Vriendelijke mensen waar de winkel van is. Ontzettend veel kleding. Doen erg hun best de juiste kleding te vinden. Prijs technisch vindt ik de winkel gunstig. De kleding is schoon. Goed contact mee te krijgen op de mail. Kortom, kom zeker weer langs als ik een feestje heb!!
Hartstikke leuk! Enorme keuze en behulpzame mensen. Prima in orde
Al vaker spullen gehuurd. Laatste keer gebelt of ze witte schmink verkochten maar dat deden ze niet. We mochten het wel lenen. Dat men dochter vertelde dat ze als miemspeler ging had ze ook nog wel witte handschoenen te leen. Leuke zaak en top serves!!!
Er is voor iedereen wat. Vriendelijke service,zeer vriendelijke prijs en flexibel in huur van kleding
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid