facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jolanda Diks interieurontwerp

Jolanda Diks interieurontwerp
"Al 22 jaar ontwerpt Jolanda Diks interieurs voor huizen met karakter, exclusieve appartementen en stijlvolle bedrijfsruimten.VISIEVeel van onze tijd brengen we binnen door in huis of op de werkvloer.Het ontwerp daarvan beïnvloedt hoe we ons voelen en gedragen.Interieurontwerp zie ik daarom als middel om het kader te creëren waarbinnen jij leeft en jouw gevoel van geluk te verhogen.Ik geloof dat wanneer je huis of kantoor een verlengde is van je persoonlijkheid, je er optimaal kunt genieten. Een plek waar je plezier kan beleven, die met zorg en liefde gecreëerd is. Daardoor oogt het niet alleen maar goed, het laat het je ook goed voelen.Projecten beginnen met kennismaken, inventariseren, kijken en luisteren.LATEN WE AFSPREKEN!"
Adres: Drift 2-B, 3941 DC Doorn
Telefoonnummer: 0629262326
Stad: Doorn
Route: Drift 2-B
Postcode: 3941 DC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
YTShowtime YTShowtime 175 meter Dance - Choreographer - Entertainment - DJ - Model - Hostess - Rolling
Zelf In Beweging Zelf In Beweging 242 meter Praktijk voor runningtherapie en individuele begeleiding
Oostveen beveiliging Oostveen beveiliging 244 meter Is uw huis al goed beveiligd? Oostveen Beveiliging is specialist in camerabeveiligi...
Qidos Qidos 430 meter Innovatieve HR advies/trainingsorganisatie op thema’s flexibel werken, duurzame inzet...
Stoeterij & Pensionstal Geere-stein Stoeterij & Pensionstal Geere-stein 1 km Pensionstal voor paarden
Cammission Cammission 2 km Realiseert voor bedrijven en organisaties communicatie en/of marketing strategische f...
Van de Waerdt Bedrijfskleding en Promotietextiel Van de Waerdt Bedrijfskleding en Promotietex... 2 km Uitstekend bedrijf. Mooie werkboek gevonden
WIN WIN 3 km WIN
Natuurlijk Bamboe BV Natuurlijk Bamboe BV 3 km Goed, leuk en vriendelijk geholpen. Mensen denken met je mee en hebben verstand van z...
Recensies
Precies waar we naar op zoek waren! We hadden zo veel ideeën, maar we kwamen er maar niet uit. We zijn zo blij dat we het onszelf hebben gegund om met Jolanda te werken. Precies dat waar we naar op zoek waren kwam uit de samenwerking. Het was een inspirerend creatief proces waar een verrassend en vernieuwend ontwerp uit naar voren kwam. Al onze wensen zijn erin verwerkt en na een paar maanden komen we nu nog dagelijks vol verwondering ons eigen thuis binnenlopen! Onze keuze viel op het ontwerp waarbij de lengte en de beperkte hoogte in goede harmonie samenvielen. Met prachtige zichtlijnen en precies die verbinding in de indeling waardoor we de ruimte nu optimaal benutten. De door Jolanda aangeraden partijen zijn professioneel. We hebben met hen in een prettige samenwerking het ontwerp kunnen realiseren. Werken met Jolanda is een absolute aanrader. Het proces is prettig en praktisch. Ze kijkt, luistert en inventariseert en weet zo alle wensen te verwerken in een prachtig ontwerp aangevuld met verrassende en innoverende elementen.
We hebben een prachtig ontwerp en interieur door Jolanda. Ze wist heel snel onze behoefte te visualiseren, pakt door, is praktisch, betrokken, denkt mee en kan ontzettend snel stijl en kleuren matchen waardoor het één geheel wordt. Wij zijn enorm blij dat we Jolanda hebben ingeschakeld. Wil je iets anders met je huis, dan kunnen wij haar zeker aanraden.
Jolanda heeft twee keer een verbouwing bij ons begeleidt - van ontwerp tekeningen tot contact met de aannemer en een kleurplan. Daardoor zijn wij erg ontzorgd. Jolanda neemt de tijd om eerst tot een goed ontwerp te komen en is daarna tijdens de uitvoering ook een steun en blijft rustig onder alle omstandigheden.
Jolanda heeft ons geholpen bij het bepalen van de kleuren op de muren in ons huis en welke kleur gordijnen daarbij pasten. Ze luisterde goed naar wat onze wensen waren en keek goed naar wat er bij ons huis paste. Zelf had ik al een beeld van hoe ik het wilde hebben, maar ook door haar kijk werden dingen anders, wat ik zelf niet had bedacht. Jolanda is heel fijn in de omgang en reageert heel snel op berichten, waardoor je snel kunt schakelen. We zijn heel tevreden met het eindresultaat
Jolanda heeft ons super begeleid tijdens onze verbouwing. Van ontwerp tot uitvoering stond ze met raad en daad voor ons klaar. Ze kan zich goed in anderen verplaatsen en is een fijne persoonlijkheid om mee samen te werken. We zijn nog iedere dag blij met de transformatie van ons huis!
Jolanda heeft bij ons een heel stijlvolle verbouwing van de zolder gerealiseerd. Ze denkt actief mee, komt met voorstellen waar je zelf niet aan zou denken en werkt samen met een heel fijne meubelmaker. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat!
Jolanda heeft ons geholpen verbinding tussen onze woonkamer en keuken te creëren door de keuze van mooie, goed op elkaar afgestemde kleuren. Ook heeft zij ook goede tips gegeven om de inrichting goed af te stemmen op ruimte. Heleen
Jolanda heeft mij een tof idee aan de hand gedaan waardoor mijn woonkamer efficiënt is ingedeeld en gebruik wordt gemaakt van de ruimte. Het idee om een kastenwand te creëren sprak mij gelijk aan. Ik heb nu handige bergruimte dat past in het geheel. Dit had ik zelf niet zo bedacht. Dat is de toegevoegde waarde van een interieurontwerper die meekijkt. En het is natuurlijk handig -in deze tijd van schaarste in materialen en arbeidskracht- dat ik gebruik kon maken van Jolanda's netwerk van leveranciers; betrouwbaar en goed.
Bij de bouw van je droomhuis komt zo veel kijken dat het inschakelen van een professionele interieurontwerper geen overbodige luxe is. Jolanda Diks heeft onze ideeën en wensen ten aanzien van de keuken samengebracht in een prachtig ontwerp en regelde ook dat de uitvoering tot in de puntjes werd verzorgd. Hierdoor is onze keuken een echte droomkeuken geworden en zo veel meer dan een louter functionele ruimte.
Jolanda heeft een aantal jaren geleden onze woonkamer opnieuw ingedeeld en geholpen met de styling. We zijn nog elke dag blij met het eindresultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid