facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JOLA Tours & Trips

JOLA Tours & Trips

Info

JOLA Tours & Trips biedt bezoekers van Noordwijk de mogelijkheid om de Noordwijk op een nieuwe manier te ontdekken. De Schnipseljagd is een selfguided puzzle-tour met je mobiele telefoon waarmee je via verschillende opdrachten heel Noordwijk ontdekt!



"JOLA's Schnipseljagd is een uitdagende, selfguid speurtocht én sightseeing tour in één!Zet je speurneus op en ontdek via je mobiele telefoon, de stad op een nieuwe manier.Kraak de route door de hints te volgen en zoek onderweg naar de antwoorden op de vragen.Speur door de straten en neem standbeelden, kunstwerken en gevels onder de loep. Zo kijk je op een hele andere manier naar de stad en zie je allerlei details die je normaal zou missen. Natuurlijk vertellen we onderweg ook allerlei mooie verhalen over de cultuur en geschiedenis, zodat je de stad écht leert kennen! Beleef samen een gezellig en origineel dagje uit!Je bestelt jouw Schnipseljagd op jolatours.com, ontvang de link in je e-mail en start wanneer jij wilt."
Adres:
Telefoonnummer: +31620018276
Stad: Noordwijk



op zoek naar gerelateerd: Schnipseljagd
Recensies
Wij hebben met 6 wandelvriendinnen gelopen. Als afsluiting van een wandeltocht. De "jagd " was leuk om te doen. Met cryptische omschrijvingen en info omtrent de route. Goed te doen, spannend en uitdagend en toch niet al te moeilijk. Zeker een aanrader!!!
Leuke app. Zeker de moeite waard om te doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid