facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jola Mode Cuijk

Geschiedenis

Te gekke kleding voor jong en oud, voor een betaalbare prijs! Wij vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt in onze winkels en helpen je dan ook zo goed mogelijk. Jola Mode is volop in beweging om de winkelbeleving voor jou zo geweldig mogelijk te maken. Daarbij hoort ook onze frisse website, daar kun je alvast rondkijken en reserveren.

De kleding van Jola Mode is stoer, sportief, vrolijk en heel divers. Van stoere babykleding van Bakkaboe en Just Small tot vrouwelijke en sportieve dameskleding van o.a. So Soire, Dazzling en Me & Sophie. Jola Mode zorgt dat heel het gezin er het hele jaar goed bij loopt! Daarom is er ook volop keus voor de heren met kleding van Ravagio en Unlocked en Cars. Unlocked Ravagio en Cars is er ook voor de jongens en de merken Persival en D-zine bieden een groot aanbod aan meidenkleding. Veel winkelplezier!

Adres: Maasburg 44/45, Cuijk
Telefoonnummer: 0485-393865
Stad: Cuijk
Route: Maasburg 44/45



op zoek naar gerelateerd: Jola Mode winkels, Jola Mode dames Truien, Jola Mode heren, Jola Mode Dames Broeken, Jola Mode online reserveren, Jola Mode Utrecht, Jola Mode kleding nieuwe collectie, Jola kinderkleding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MOOI   baby & kinderkledingwinkel MOOI baby & kinderkledingwinkel 131 meter Verkoopadres voor baby & kinderkleding.
Recensies
Hele vriendelijke personeel mensen daar. Ik ben daar 1 keer geweest en ga zeker vaker naartoe in Cuijk. Beter kan het niet. Ik geef Jola Cuijk een dikke 10. En daar heb je heel veel keuze kleding voor leuk prijsje, niet duur. Alleen raad ik aan om niet naar Jola in Malden te gaan. Want daar zijn ze klant onvriendelijk.
Mooie opgeruimde winkel en altijd erg vriendelijk personeel
Fijne winkel, leuke kleding voor een redelijke prijs
Vriendelijk en behulpzaam personeel !!
Prima geslaagd, aardig personeel.
Slechte werknemers
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Jola Mode Cuijk met het openbaar vervoer


Cuijk, Zwaanstraat 60 meter
238
638
Cuijk, Zwaanstraat 80 meter
238
Cuijk, Station 450 meter
238
Cuijk 460 meter
Stoptrein RS11
Cuijk, Aleidestraat 470 meter
238
638

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid