facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jokra Foto

Jokra Foto

Info


Iedereen is anders, verschil in uiterlijk en innerlijk.
En dát dan vastleggen is mooi!

Kijk ook eens op mijn site. www.jokrafoto.nl



"De mooie foto – De sprekende blik – En een blijvende herinnering"
Adres: Pollux 30, Hoogeveen
Telefoonnummer: 06-11918599
Stad: Hoogeveen
Route: Pollux 30


Openingstijden

Maandag: 00:00 - 23:59
Dinsdag: 00:00 - 23:59
Woensdag: 00:00 - 23:59
Donderdag: 00:00 - 23:59
Vrijdag: 00:00 - 23:59
Zaterdag: 00:00 - 23:59
Zondag: 00:00 - 23:59

Recensies
Spontane, vrolijke fotograaf en erg goed in haar vak. Stelde de kinderen ook goed op hun gemak en hield zo hun aandacht er bij. Wij zijn nieuwsgierig naar het resultaat.
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en heel erg tevreden met de foto's. Jolanda is een leuke vrouw en heel goed met kleine kinderen.
Wat een warm welkom en wat een heerlijk mens om zo mee samen te werken. Het gaat nonchalant, spontaan en dat maakt het zelfs voor de kinderen leuk. Aanrader!
Wat een fijne en ontspannen fotoshoot hebben we gehad van Jolanda. Iedereen staat op de foto zoals hij of zij is, puur en mooi. Jolanda zorgt voor een hele relaxte sfeer, dan worden de foto's vanzelf mooi
Kan erg leuk met kleine kinderen overweg en doet erg enthousiast. Onze kleinste meid moet altijd wennen als ze ergens nieuw is en om die aan het lachen te krijgen is behoorlijk lastig. Hier wist Jolanda goed mee om te gaan.
Geweldige fotografe! Lekker enthousiast, creatief, denkt fantastisch mee en kan super met kinderen overweg! Met volwassenen ook trouwens. Al een paar keer foto's bij haar laten maken en kom zeker terug. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid