facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Johnny's Burger Company

Johnny's Burger Company
Adres: Lindenplein 14, 2201JJ Noordwijk-Binnen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 071 2058400
Stad: Noordwijk-Binnen
Route: Lindenplein 14
Postcode: 2201JJ


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 16:00 - 22:00
Zaterdag: 16:00 - 22:00
Zondag: 16:00 - 22:00

Recensies
Nooit meer bestellen. Ten zeerste afgeraden. Chicken tenders, burger en patat. Waren nat, sompig niet te eten. Bedrijf 6 x geprobeerd te bellen. Wordt niet opgenomen.
Bestel hier niet! 2 uur lang gewacht, restaurant 4 keer gebeld zonder gehoor en dan ook nog eens een haar in de burger. Nooit meer. Geldverspilling.
Burgers erg lekker. Porties patat erg ruim. De bezorging ook snel binnen 3 kwartier bezorgt in Noordwijkerhout. Ik ga zeker hier vaker bestellen.
Erg slechte en smaakloze burger. Niet doen!Eten: 1/5
Eerste x een burger besteld via thuis bezorgd. Burger was meer rouw dan gebakken. Geld van de burger zou terug gestort worden. Daarna toch nog een poging gedaan via hun persoonlijke website met een kip wrap. Waar vervolgens bot in zat. Ook dit bedrag zou terug gestort worden, sterker nog.. Een bezorger is terug gekomen om de wrap op te halen. Bijde bedragen nooit terug ontvangen. Geen aanrader dit!
Een zeer slechte ervaring met Johnny's Burger Noordwijk. Voor een training bij ons op kantoor op woensdag 8 oktober een grote bestelling gedaan. Omdat de deelnemers in twee groepen zouden arriveren de bestelling in twee delen opgesplitst. De bezorger zei bij de eerste bezorging nog 'tot straks!'. Maar de tweede levering van 64 euro! is nooit gekomen. We hebben zeven keer gebeld maar er werd gewoon niet opgenomen. Uiteindelijk de hongerige deelnemers voorzien van een patatje van een andere snackbar die wel kon leveren. We hebben 2 klachten ingediend maar hebben nog steeds ons geld niet terug! Ik ontvang graag een reactie en het geld retour! Wij bestellen hier in ieder geval nooit meer, wat een slechte service en behandeling van je klanten.
Om 6 uur eten besteld via thuisbezorgd verwachte bezorgtijd 50min. Vervolgens om 10 over 7 moeten bellen waar het bleef en te horen gekregen dat het i.v.m. drukte nog niet gemaakt was en ze eerst alle andere bonnen moesten afmaken eerdat ze begonnen aan onze bestelling. Niet eens excuses aangeboden gekregen aan de telefoon, ben benieuwd hoelang we nog moeten wachten en hoe het aankomt.
Hier nu al een paar keer besteld, kwaliteit van eten blijft hetzelfde! Super lekker, vriendelijke bezorger. Sommige mensen verwachten soms dat het eten binnen 3 minuten voor de deur staat... maar ik had mijn eten lekker optijd binnen 20-30min. Iedereen kan het druk hebben. Tot de volgende bestelling!
Misschien was het net rustig toen ik om 18.00 uur bestelde, maar de burger was er binnen een half uur stond 45 min voor bezorging in Katwijk! Een hele vriendelijke jongen kwam hem brengen. Ondanks de lange rit was de burger nog net warm genoeg en de aardappelschijfjes goed warm. Alles smaakte prima. Uitstekende service, zeker een aanrader!
Ruim een uur gewacht, toen maar besloten te bellen. Bestelling was incompleet en zo goed als koud afgeleverd. Milkshakes naar onze mening veel te duur voor wat je krijgt. Burger leek wel tegen een muur aan gegooid te zijn toen die uit het doosje kwam. Smaak van de burgers waren teleurstellend voor wat je er voor betaald. Ik heb nog nooit in mijn hele leven een review geschreven, maar dit moest toch even gezegd worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid