facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Johnny's Burger Company

Johnny's Burger Company
Adres: Baronie 100 A, 2404XH Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 0172619836
Stad: Alphen aan den Rijn
Route: Baronie 100 A
Postcode: 2404XH


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 22:00
Dinsdag: 15:00 - 22:00
Woensdag: 15:00 - 22:00
Donderdag: 15:00 - 22:00
Vrijdag: 15:00 - 22:00
Zaterdag: 15:00 - 22:00
Zondag: 15:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Johnny's Burger Den Helder, Johnny's Burger Den Bosch Halal, Burger En Co, Johnny's Burger Amstelveen, Johnny's BURGER loosduinen, Johnny Burger hilversum, Johnny's Burger Almere Buiten, Johnny Burger Nieuw-Vennep
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
McDonald's McDonald's 915 meter Welkom de Facebookpagina van McDonald’s Alphen aan den Rijn Centrum. Hier vind je all...
McDonald's McDonald's 3 km De officiële Facebook pagina van het McDonald's restaurant in Alphen aan den Rijn aan...
Recensies
Lekkere burgers hier, maar omdat ze alleen fakebacon gebruiken ben ik gestopt te bestellen.
Eten was heerlijk en goed gekookt burger is heel netjes en het bezorger was een hele aardige jonge D
Vies te eten die ik ook gegeten heb gewoon belachelijk, nooit meer in ieder geval
Met enige regelmaat bestel ik de Honey Mostard Wrap of Chicken Tenders met Johnny's saus. Deze zijn erg lekker! De kip is heerlijk knapperig. Burgers en de patat ben ik zelf niet echt fan van, maar dat kan persoonlijke smaak zijn.
Burger met johnny saus viel erg tegen. Flauwe saus en er zaten harde stukjes in het vlees. Patat sloeg echt helemaal nergens op en was niet eetbaar. Hotdog heeft te lang in de magnetron gezeten denk ik want het velletje was verbrand en het was enorm taai. Niet echt waar voor je geld. Zelfs voor de helft van de prijs zal ik volgende keer niet meer bestellen.
Bestelling niet bezorgd zelf gehaald na 2uur! Erg slecht! Geen excuses echt wat een rot tent! Het was druk dat was het enige excuus! Wij moesten het zelf halen en niets doen wat ben je dan? Vul het zelf maar in ik vindt het geen stijl! Laat ze maar komen met een oplossing anders bestellen we er nooit meer! Slecht slecht en nog eens slecht! Eten was overigens wel goed.
Ik vind johnnys normaliter best lekker en bleef daarom bestellen. Echter de kipburgers lijken nu ook kleiner vooral dunner en leveringen laten een eeuwigheid op zich wachten. Eigenaar? was bijzonder onvriendelijk en mij zul je niet snel meer johnnys bestellen.
Super lekker eten!!! Ik vind de burgers en spareribs heel lekker, daarnaast ook mogelijkheid voor twister fries!! Dat het ook Halal is vind ik helemaal top. Ik had mijn eten opgehaald en helaas moesten we langer wachten dan bij de bestelling was aangegeven. Dus had ik gevraagd of ze niet een gratis drankje hadden voor het langer wachten. Kreeg een mini blikje van hun ondanks de maat vond ik het toch heel aardig en amicaal. Als ik had geweten had ik gratis burger gevraagd misschien kreeg ik wel een mini burger.
Mijn eten arriveerde netjes een half uurtje na het plaatsen van de bestelling. De bezorger was een vriendelijke jongeman. Echter kwam ik er snel achter dat twee items niet meegeleverd waren. Ik heb telefonisch contact opgenomen met het restaurant en hen hierop geattendeerd. Zij gaven aan dat dit kan gebeuren en dat het opgelost zou worden. Na 3 kwartier nog steeds niets te hebben ontvangen, heb ik nogmaals gebeld. Deze keer was de persoon die de telefoon opnam iets minder amicaal. Hij gaf aan dat hij de bezorger gesproken had en dat deze mijn constatering betwiste. Er werd dus niet geloofd dat ik een gedeelte van mijn bestelling niet ontvangen heb. Ik heb de volgende vragen: Hoe kan het dat ik niet door het restaurant gebeld wordt terwijl ik rustig op de rest van mijn bestelling zit te wachten? Waarom liegt een 16-jarige bezorger hierover? Als er sprake is van een misverstand, en de bezorger denkt te hebben gezien dat alle items in de tas zaten, waarom kiest Johnny’s Burgers’ er dan voor om de consument daar niet van op de hoogte te brengen? Waarom laat Johnny’s Burgers’ de consument in de steek? Vind Johnny’s Burgers’ het verantwoord om een consument die bijna 30 euro uitgeeft zo te behandelen? De manier waarop Ramon en Thijmen met mij en ook zeker andere consumenten om gaan is echt schandalig. Er komt vanuit mijn kant een hoop machteloosheid en frustratie bij kijken als ik zo behandeld wordt. Ik raad dan ook aan om elders te bestellen. Vieze mensen zijn dit, echt waar. Niet de bezorger hoor, gezien ik denk dat het gaat om een misverstand. De rest zijn allemaal misselijkmakende, vieze mannetjes.
Heel lang 2 uur moeten wachten op kwalitatief zeer matige burger! Gaar broodje, kleine burger, 2 stukjes sla en tomaatje en dot saus aan de zijkant van het broodje. Samen in een menu met wedges en frisdrank voor 12,95. Is het geld bij lange na niet waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid