facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JohnDustrial

JohnDustrial

Info

Creating beautifull bathrooms and livingrooms with ceramic material styling.



"Janijko is dé specialist in Tegels & Sanitair van Noord-Nederland. Met ons team werken wij er hard aan om u betaalbare luxe te geven."
Adres: Dalweg 11, 9231 HW Surhuisterveen
Telefoonnummer: 0512364891
Stad: Surhuisterveen
Route: Dalweg 11
Postcode: 9231 HW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Creavisie Creavisie 169 meter Snoepwinkel voor ceramisten. Goed advies. Prettig geholpen.
Naturel Surhuisterveen Naturel Surhuisterveen 579 meter Een gastvrij, inspirerend en verbindend bedrijf
Wilma Interieurinspiratie Wilma Interieurinspiratie 592 meter Als je iets in huis wilt wat niet iedereen heeft moet je zeker even bij Wilma kijken....
Ate Hoeksma Schildersbedrijf Ate Hoeksma Schildersbedrijf 961 meter Gebeld voor afspraak, alles.prima geregeld en mochten zelfs stalen mee naar huis
Puur Natuur Surhuisterveen Puur Natuur Surhuisterveen 1 km Fijne groenteboer. Heeft lekkere salades. Kant en klare maaltijden.
Steigerplanken.com Steigerplanken.com 1 km Steigerplanken en bouwmaterialen handel We streven na een totaal assortiment steigerh...
Action Action 1 km Blijft een leuke winkel om door heen te gaan je komt 99% wel met iets leuks de winkel...
Knus & Kado Knus & Kado 1 km WOONACCESSOIRES , BASTION COLLECTION , TAFELGUT TEA , BABYKLEDING O A : NOPPIES , FE...
Primera Postmus Primera Postmus 1 km Geweldig leuk winkeltje met goede service en zeer enthousiaste Eigenaars. Toppie ga z...
Bruna Bruna 1 km Wat een topgozer daar bij de Bruna. Hij heeft ons namens de ING geweldig geholpen. De...
Blokker Blokker 1 km Vandaag geweldig geholpen! Online een brabantia prullenbak gekocht, helaas zat er een...
Albert Heijn Surhuisterveen Albert Heijn Surhuisterveen 1 km Wat ik net toch meemaak bij jullie. ik leg net mijn boodschappen op de band, maar b...
G&W Drogisterij Helfrich G&W Drogisterij Helfrich 1 km Drogisterij, schoonheidssalon, pedicure en therapeutische elastische kousen.
Jumbo Torenplein Surhuisterveen Jumbo Torenplein Surhuisterveen 1 km Sommige dingen zijn zelfs goedkoper dan Aldi of Lidl. Vooral groente en fruit zijn go...
FAVORITES FAVORITES 1 km Leuke nieuwe shop met een bijzonder concept.
Recensies
Een prettig bedrijf met fijn personeel. Van het adviesgesprek tot en met het uiteindelijk resultaat zijn we super goed geholpen. Op basis van de ruimte en onze wensen is er met ons meegedacht en hebben we advies gekregen over zaken waar we zelf niet aan gedacht hadden. Na akkoord gegeven te hebben op de duidelijke offerte zijn we goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Het uiteindelijke resultaat is nog mooier dan op de tekeningen. Een kraan kwam beschadigd uit de doos, dit is heel snel en correct opgelost. Jan en zijn hele team zijn een aanrader wat ons betreft.
Gelukkig ze bestaan nog! Professionals die hun vak verstaan en die je compleet ontzorgen! Bij Janijko Tegels en Sanitair gingen wij op zoek naar een nieuwe badkamer en toiletgroep. De eerste kennismaking was bijzonder prettig en gaf ons direct een goed gevoel. Er werd alle tijd voor ons genomen en er werd goed naar onze wensen en ideeën geluisterd. Mede dankzij de expertise van Janijko zijn wij uiteindelijk tot een totaal plaatje gekomen, die volledig aan onze wensen en verwachtingen voldoet, werkelijk een alles overtreffend eindresultaat! Wij zijn vanaf het allereerste moment zeer professioneel geholpen, geen poespas en recht door zee, mensen die hun vak verstaan. Complimenten!
Erg te spreken over de service en kwaliteit van Janijko. Een breed assortiment, goede communicatie en tijdige levering. Al met al goed geholpen door Janijko! De verkoper kwam zelfs nog even langs om het eindresultaat van de badkamer en het toilet te bewonderen.
Totaal geen hulp gekregen van de kale meneer met baart! We komen daar voor advies, maar we hebben geen advies gekregen. We zijn niets wijzer geworden. Helemaal geen opties gegeven welke tegels goed bij elkaar zouden passen. "Alles is mogelijk" was zijn antwoord. De meneer heeft geen moeite gedaan om tegels te laten zien en met elkaar te vergelijken, wat mooi bij elkaar zou staan. Dus hier gaan wij niet onze tegels kopen!
Een prachtige showroom, we hadden hele hoge verwachtingen. Begin oktober de eerste afspraak gehad, en halverwege oktober de tweede afspraak, alles zag er goed uit, mooie badkamer ontwerp gemaakt. Om een compleet beeld van de kosten te krijgen moest de ZZP'er nog berekenen wat de montagekosten zou worden, eerste misverstand was dat de ZZP'er dacht dat het om een badkamer renovatie ging. We hebben toen weer contact met Janijko opgenomen om nog een keer duidelijk te vermelden dat het om een nieuwbouwwoning gaat met oplevering eind 2021. Daarna hebben wij nooit weer wat vernomen, tot op heden nog geen indicatie van de montagekosten gekregen. Wat een slechte service! We zijn meerdere malen langs geweest of hebben telefonisch contact opgenomen met jullie maar nooit terugkoppeling gekregen, vandaag maar gebeld dat ze de offerte in de prullenbak mogen gooien, echt waardeloos! Gelukkig doet de concurrent het beter, ik zou Janijko nooit aanraden!!
Helaas zijn wij financieel flink benadeeld door dit bedrijf. De onkunde van de verkoopster heeft ons achteraf meer geld gekost dan wij wouden. - Slecht advies - Beloftes maken die ze niet waar kunnen maken - Lastig om een verkoper te spreken omdat ze liever koffie drinken Vanuit Leeuwarden hier heen gegaan, 1 keer maar nooit weer! Ik zou ergens anders je tegels bestellen als je geen gezeur wil.
We zijn bij Janijko geslaagd voor onze nieuwe badkamer en toilet. Na een mooie 3D print ontwerp en advies over de mogelijkheden hebben we de keuze kunnen maken. Erg tevreden!
Wij zijn zeer tevreden met de manier waarop Janijko Surhuisterveen ons geadviseerd en begeleid heeft. Ook met het uiteindelijke eindresultaat zijn we erg blij, want het overtreft eigenlijk onze verwachtingen. Ben je benieuwd, kijk dan op hun website bij “badkamer Wolvega”.
Zoals in het verleden ook altijd deze keer wederom super service en advies. Dit keer op afstand. Complimenten voor Maurice bedankt voor alle adviezen en we hopen snel weer je showroom te mogen bezoeken bij de volgende verbouwing. Tot snel
Helaas wil ik melden dat de uitvoering van de badkamer beneden de maat is geweest. Het betreft het weghalen van het bad en aanhelen van de vloer zodat deze veilig te belopen is door mijn schoonmoeder die afhankelijk is van een rollator. Er is geen overleg geweest over de materialen, de uitvoering heeft lang geduurd, maar het ergste is dat de vloer scheef is, en daarmee niet veilig te belopen. Het is erg jammer dat dit bedrijf nadat dit aangegeven is, niet van plan is om de situatie te verbeteren. Bijzonder teleurstellend. Wij raden dit bedrijf niet aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid