facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor John Vermeulen Fietsplezier

John Vermeulen Fietsplezier
"Welkom bij John Vermeulen Fietsen Geldrop! Familiebedrijf John Vermeulen Fietsen heeft voor elke fietser een fiets. Fietsen is onze wereld. Wij zetten graag onze kwaliteit, vakmanschap, advies en service in, om u optimaal van dienst te zijnFamiliebedrijf John Vermeulen Fietsen na 5 jaar terug in Geldrop! Per 7 juli 2018 kunt u weer op het vertrouwde adres Laan der Vier Heemskinderen 2 in Geldrop terecht. Ons team van bekende medewerkers staat voor u klaar en tevens kunt u uw reparatie direct aanbieden.Openingstijden:Dinsdag t/m vrijdag van 9:00 - 18:00 uZaterdag van 9:00 - 17:00 uBellen: 040 2862571."
Adres: Laan der Vier Heemskinderen 2, Geldrop
Telefoonnummer: +31402862571
Stad: Geldrop
Route: Laan der Vier Heemskinderen 2


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijwielhandel p van lieshout Rijwielhandel p van lieshout 1 km We zaten op een vakantiepark om de hoek en hadden een leuke band van de kinderwagen. ...
Recensies
Mijn fiets was gestolen en John Vermeulen heeft de hele afhandeling met de verzekering geregeld. Het is een fijn bedrijf met goede service en duidelijke uitleg wanneer je de fiets op komt halen. Je wordt met SMS berichten op de hoogte gehouden en krijgt een bericht als de fiets opgehaald kan worden.
Onlangs nieuwe fiets bij Vermeulen gekocht!!! Kregen goed advies en zijn alle afspraken perfect nagekomen. Ook zeer coulant geweest met de inruil van de 2 oude fietsen. Dit bedrijf is zonder meer een aanrader
Heel tevreden met mij nieuwe Cortina e-bike. Heel goed geholpen, na aankoop ook alle aandacht bij vragen. Aan te bevelen om hier je fiets te kopen.
Niks mis mee! Vriendelijke hulpvaardige reparateurs ik heb mijn fiets elders gekocht maat voor mijn volgende e-bike ga ik zeker kijken of de verkopers er ook zo aardig zijn!
Hier afgelopen week een e bike gekocht. Prima uitleg, fijn personeel. Na aankoop bleek er een probleem te zijn met het schakelen, dit werd meteen verholpen.Alle lof.
Fiets gezien, maar twijfel je nog? Kijk op onze site, bel en krijg professionele expertise naar je wensen. Hier denken we met je mee. Meer dan 1000 E-Bikes op voorraad.En nog heel veel echte trapfietsen voor studenten, scholieren en werkende, van de merken; Gazelle, Trek, Koga, Pegasus, Cortina en Union. Kom en overtuig u zelf.
Ik koop hier vaak onderdelen voor racefiets en ATB. Onlangs een ATB gekocht en ook daar over bijzonder content. Wijnand Beukema.
Onderhoud aan onze fietsen hebben ze erg goed uitgevoerd een afspraak gemaakt en onderdelen besteld Smorgens bijde fietsen gebracht en om 16.00 opgehaald. Alles was netjes uitgevoerd. Pluimpje .
We zijn heel tevreden over onze aankoop! We hopen er veel veilige kilometers mee te kunnen maken! Een heel verschil met mijn vorige e-bike! We zullen jullie dan ook zeker bij andere aanbevelen!
WAARDELOZE SERVICE!! Mijn vriendin heeft hier 2 weken geleden een elektrische fiets gekocht van bijna €3000,. Zij mocht het zadel 2 weken uitproberen, mocht dit niet bevallen zou zij deze mogen ruilen. Vandaag heeft zij dit gedaan en heeft ze hiervoor het verschil van €25,- verkoopprijs bij moeten leggen. Stukje service is hier mijn inziens ver te zoeken. Onder het mom van probeer dit zadel maar uit en kom hem anders binnen 2 weken maar ruilen en dan toch hiervoor kosten in rekening brengen op een fiets van €3000,- vind ik zeer jammer. We praten hier over een verschil van €25,- verkoopprijs dus we hebben het nog niet eens over de inkoopprijs. Voor ons is het in ieder geval de laatste keer dat wij hier een aankoop hebben gedaan. Zeer jammer dit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid