facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor John Vermeulen Fietsplezier Eindhoven

John Vermeulen Fietsplezier Eindhoven

Info

Fietsen is onze wereld. Wij zetten graag onze kwaliteit, vakmanschap, advies en service in, om u optimaal van dienst te zijn.

Geschiedenis

Samen met Fingo Creatieve Concepten hebben we een nieuwe merk-uitstraling ontworpen, die u duidelijk terugziet in onze winkels en op onze compleet vernieuwde website.

Sinds dit jaar heeft John Vermeulen er een gloednieuwe vestiging bij en wel in Eindhoven. Het oude pand van Tweewielercentrum Paul van den Broek is omgetoverd tot een nieuwe winkel van John Vermeulen Fietsplezier.

Bij ons heeft u alles onder één dak: van noviteiten op het gebied van fietsen tot accessoires, kleding en advies.

In samenwerking met Piepers Audiovisuele Communicatie hebben wij vorm gegeven aan de website waarmee de geboorte van het Kenniscentrum Fietsplezier een feit is! Tijdens dit traject hebben wij ook eens goed bekeken wat de oorsprong van John Vermeulen Fietsplezier was. Een heuse pagina over de historie was het gevolg.

Op het Kenniscentrum Fietsplezier vindt u onze Top E-bikes, onze Top Fietsen en ontdekt u wie onze vakmensen zijn en heeft u de mogelijkheid vragen te stellen die vervolgens op onze blog kunnen verschijnen!

Onze vakmensen heten u graag van harte welkom!



"VELOO vindt voor jou het geschikte model. Of dat nu een e-bike, stadsfiets, bakfiets of mountainbike is. Voor woon-werkverkeer óf voor fijne fietsritten in je vrije tijd. Bij ons vind je topmerken zoals, Cortina, Trek, Gazelle, Kalkhoff, Koga en Urban Arrow. Volop kwaliteitskeuze dus!Bij VELOO staat gastvrijheid voorop. In onze showroom krijg je, naast dat kopje koffie en een warm welkom, gepast advies van fietsspecialisten die al heel wat meters in de benen hebben. Zelf een proefrit maken? Kom langs."
Adres: Elckerlyclaan 93, 5625ep Eindhoven
Telefoonnummer: 040-2416777
Stad: Eindhoven
Route: Elckerlyclaan 93
Postcode: 5625ep


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tweedehands fietsen Geldrop, Tweedehands fietsen Eindhoven, Fietsenwinkel Heeze, Fietsenwinkel Helmond, De Win Geldrop, Fietsvoordeelshop Eindhoven, Fietsenwinkel Eindhoven, John Vermeulen Scherpenzeel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Fietsemaker De Fietsemaker 919 meter Goede fietsenmaker. Goedkoop, vakkundig en geeft vooraf duidelijke kosten opgaaf van ...
Canyon Canyon 4 km Goede service. Ik kon snel een afspraak maken via de service desk. Na een dag was de ...
Fiets4Sale Fiets4Sale 5 km Op zoek naar een degelijke fiets voor een betaalbare prijs? Wij verkopen via deze web...
Pro-Bikegear Pro-Bikegear 8 km PRO produces high-performance components that give winning racers the edge they need ...
Oetelaar's Webshop Oetelaar's Webshop 8 km Oetelaar’s webshop wil haar klanten voorzien van mooie, leuke en hippe producten!
Recensies
Afgelopen zaterdag een fiets gekocht, super aardige behulpzame verkopers. Nemen alle tijd voor je, duidelijke uitleg! Kan niet wachten tot ik hem kan ophalen. Kopen al jaren onze fietsen en accessoires daar. Altijd een uitstekende service. Top zaak!!
Ik heb een elektrische fiets gekochten had een prima verkoper!!!! Zeer veel kennis van zaken en erg sympathiek!!! En.......ik ben rruze tevreden over mijn fiets!! Prima zaak!!
Een slordige fietser met achterstallig onderhoud op z'n beste maatje. Das tenminste een beginpunt, richting het licht, het grote licht.. zo zal het gaan! Als je zadel het je moeilijk maakt en er is een fijn -bijna - fysiotherapeut in huis voor een beter zadel, dan is er iets goeds gebeurd. Zalig zijn goede dingen!
5 jaar geleden al eens daar besodemieterd Er moest een ding aan de fiets gemaakt worden Had dat duidelijk aangegeven Moest 150 euro betalen want er was vanalles aan de fiets gedaan Behalve wat ik vroeg Nu had ik een lekke band en geen gereedschap bij de hand Het was de dichtstbijzijnste winkel Wij gaan u niet helpen meneer want deze fiets is niet door ons verkocht Ook een band verkopen was de werknemer heel stellig in dat gaat niet gebeuren Hoe ze nog kunnen bestaan ik snap het niet Verder ziet de winkel er netjes uit dat dan weer wel
Wat een fijne winkel en een geweldige behulpzame verkoper Hij heette Carlos volgens mij Daar werd ik helemaal blij van En fietst ik op een geweldige fiets die bij mij past dankzij de kundige verkoper,super Groetjes Karin vogels
Vanwege een poging tot diefstal van een van onze fietsen de fiets naar de werkplaats moeten brengen. Slot kapot, de gebruikte loper was gelukkig afgebroken waardoor de poging tot diefstal mislukte, en dus zelf het Axa aanvullende hangslot door moeten knippen omdat we anders de fiets niet mee terug konden nemen. Ondanks de drukte in de werkplaats werd ons probleem, even tussendoor, snel opgelost. Oud slot gedemonteerd, een nieuw slot gemonteerd en een nieuwe Axa ketting bijgevoegd. De via Vermeulen afgesloten verzekering tegen diefstal vergoedde de schade volledig. Dit werd bij het afsluiten van de verzekering, 2 jaar geleden, al wel verteld en dat blijkt dus gewoon te kloppen. Echt helemaal perfect. Hartstikke bedankt.
Op zoek naar een degelijke stadsfiets o.a. om straks onze dochter mee naar de basisschool te brengen kwam ik na veel advertenties op marktplaats gezien te hebben uit bij een advertentie van John Vermeulen. We wonen zelf in Almere en even naar Eindhoven voor een proefrit op deze tweedehands fiets was geen optie. Ik heb enkel via de berichten functie van marktplaats contact gehad met de winkel en mijn vragen zijn steeds weer netjes en geduldig beantwoord. Er werd toegezegd dat de fiets prima in orde was en dat is deze ook. Helaas konden ze de fiets niet zelf naar ons transporteren en ik heb hiervoor dus nog een kleine 60 euro extra kosten voor moeten maken, waar een andere fiets die ik voor mijn partner heb besteld bij een andere zaak kostenloos geleverd wordt. Dit is uiteraard eigen keuze en ik moet zeggen dat de staat van de fiets de extra gemaakte kosten meer dan waard is. Al met al kan ik iedereen deze zaak aanbevelen en ook het doen van een online aankoop zonder de fiets gezien en geprobeerd te hebben durf ik aan te raden.
Onprettige winkel. Baliepersoneel is ongeïnteresseerd en komt arrogant over, en verkoopt volgens mij liever dure fietsen dan enkel losse onderdelen. Dit is al de 2e keer dat ik daar met een nogal naar gevoel naar buiten liep. Het valt mij trouwens op dat veel mensen hier onder de maat behandeld worden lees de reviews. Ik denk altijd maar zo "zonder klanten geen bestaansrecht". Het gaat jullie toch te goed kennelijk. Toen de eigenaar nog Paul vd Broek was, was het echt een fijne winkel. daar kwam ik al als kind met mijn BMX, maakte niet uit hoe klein het onderdeel, ze waren altijd vriendelijk en behulpzaam !
Eerst accepteerden ze om een ​​item terug te nemen dat ik nooit in een nog verzegelde doos had gebruikt. Later ontvingen ze een arrogante e-mail van de manager en weigerden ze hun eerste aanbod om het terug te nemen, was echt onbeleefd. Zal deze fietsenwinkel niet adviseren. Vermijd het op alle mogelijke manieren!
Net langs geweest met de elektrische fiest van mijn vrouw ivm een storing. Echt super top geholpen door Arne Eindhoven Hij loste het probleem binnen 10 min op. Ondanks dat de fiets niet eens daar is gekocht werd dit gratis als service voor me opgelost. Klasse, echt super service. Ik weet wel waar ik de volgende keer een fiest koop. Dank je Arne !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid