facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor John Terwal Acupunctuur

John Terwal Acupunctuur

Info

www.acupunctuurengezondheid.nl

Geschiedenis

In deze praktijk kunt u terecht voor vele soorten gezondheidsklachten en in alle leeftijdsgroepen. Vanaf baby's tot hoogbejaarde mensen komen de praktijk bezoeken of worden evt. thuis behandeld wanneer dit nodig is.
Naast het behandelen van diverse algemene klachten heb ik mij speciaal toegelegd op acupunctuur rond de zwangerschap: van kinderwens tot zwangerschapsklachten en in de kraamperiode. Ik werk daarbij samen met verloskundigenpraktijk de Vlinder in Heerenveen, Wommels, Koudum en Skarsterlan.



"Dit jaar, 2021, en volgend jaar staan qua nascholingen m.n. in het teken van de pijnbestrijding. Naast alle voorkomende gezondheidsklachten neemt de pijnbestrijding steeds een grotere plaats in binnen mijn praktijk. Dat betekent dat ik naast mijn Japanse acupunctuur van Kiiko Matsumoto ook twee andere vormen gebruik en deze zijn van dr. Tan en master Tung. De cursussen die ik volg zijn bij TCMA -postgraduate in Amsterdam en bij ICZO in Antwerpen waar ik al meer lessen pijnbestrijding heb gevolgd. Hiermee komt er steeds meer kennis en ervaring op dit interessante gebied van de acupunctuur. Het is en blijft een prachtig vak met vele mogelijkheden."
Adres: Torenstraat 46, 8501 BW Joure
Telefoonnummer: 0647122285
Stad: Joure
Route: Torenstraat 46
Postcode: 8501 BW


Recensies
John is een geduldige man die je klachten serieus neemt. Bovendien vind ik hem fijn in de omgang. Aanrader, ook voor de zwangere dames.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid