facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor John Koomen Tuinen

John Koomen Tuinen

Geschiedenis

Exclusief tuinontwerp en advies door John Koomen. Een professioneel hoveniersbedrijf dat zich bezighoudt met ontwerp, aanleg, renovatie en onderhoud van particuliere en zakelijke tuinen. Tuinarchitectuur, dak- en geveltuinen en groenprojecten.



"Toonaangevend hoveniersbedrijf voor al uw tuinprojecten , met eigen tuinontwerpafdeling"
Adres: A.C. de Graafweg 21a, 1687 PS Wognum
Telefoonnummer: 0229-577610
Stad: Wognum
Route: A.C. de Graafweg 21a
Postcode: 1687 PS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IND3MAND Artist & Music Management IND3MAND Artist & Music Management 3 km BRASLIVE ENTERTAINMENT | DOS HERMANOS | FRED PELLICHERO | JJ MULLOR | LOSH | MING | V...
Recensies
Ook onze tuin aan letten leggen door John Koomen. Eerst een tuin ontwerp laten maken, ook meteen in 3D. Wat echt aan te raden is. Hier waren we erg tevreden over. Daarna ook besloten de tuin aan te leggen, Jaap en Hein hebben vervolgens de tuin erg netjes gerealiseerd. Aangezien wij een hoekhuis hebben en iedereen de tuin nog kan zien, krijgen we regelmatig positief commentaar :. Zegt volgens mij genoeg!
Super mooie tuin laten aanleggen! Erg blij! De plantjes hebben we overigens zelf gedaan.
De mannen Jos en Bert hebben vandaag bij ons gewerkt. Ze moesten onze bomen inclusief wortels verwijderen. Het was even een bende maar ze hebben alles weer netjes opgeruimd en aangeveegd. Ook vroegen ze bij het weggegaan of ik alles nog wilde controleren. Wij zijn in iedergeval zeer tevreden over hun professionaliteit en werkwijze.
Heel vriendelijk ziet er allemaal goed verzorgt uit
Mooie ontwerpen en geweldige tuinen
Gewoon een tuin...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid