facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Johannes Bosgra Photography

Johannes Bosgra Photography

Info

Contemporary classical music is my inspiration in the creation of my photographic work, I explore the links between classical music and visual art.



"Bosgra.nl: het adres voor tuin en park gereedschap, ruitersport, mechanisatie en trailersEen breed gesorteerde Tuin & Gereedschap afdeling. Het meest complete Ruitersportcentrum van het noorden voor ruiter, menner en paard. Een uitgebreide afdeling met trailers, marathonwagens en aanhangwagens met een moderne werkplaats."
Adres: Rijksstraatweg 139a, 9254DD Hardegarijp
Telefoonnummer: +31511700200
Stad: Hardegarijp
Route: Rijksstraatweg 139a
Postcode: 9254DD



op zoek naar gerelateerd: Johannes Bosgra Burgum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kieke Fotografie Kieke Fotografie 236 meter Al 3 keer een fotoshoot laten maken door Hippe Kiek, met als resultaat de mooiste en ...
YB-Photo's YB-Photo's 894 meter Fotograferen voor familie, vrienden en kennissen. De mooiste foto's worden bewerkt. A...
Recensies
Wat een fijne winkel, nagenoeg géén nee te koop en wat een goede service, klantgericht en vakkennis.
Goede service en vriendelijk geholpen. Veel keus in grasmaaiers zowel motormaaiers en robotmaaiers. Ruitersport artikelen en gereedschappen. Te veel om op te noemen. Ook aanhangers en paardentrailers te koop.
Adres met van alles onder 1 dak vt buitenleven in de breedste zin vt woord
Fijne winkel met net die spullen die een tuincentrum niet heeft. Ook ruimer aanbod behalve voor kippen en konijnen wellicht en betere kwaliteit dan de Welkoop. Prima service, personeel met verstand van zaken.
Mooi assortiment voor de tuinman en voor ruiter en paard. Altijd fijne service en dito bediening. Aanrader
Mooie winkel en zeer behulpzaam en kundig personeel
Hadden grasmaaier gekocht waar een defect mee was. Heel goed opgelost. Vriendelijk personeel.
Onze stille robot moest een Winterberg hebben, nieuw maaimes en update en een complete onderhouds beurt. Kregen er keurig een briefje bij hoe ik hem na winter moest opstarten.
Goede service en klant vriendelijk
Goede mensen werken daar en vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid