facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Johan Zijm Technische Dienstverlening

Johan Zijm Technische Dienstverlening

Info

Johan Zijm Technische Dienstverlening is een eenmansbedrijf dat staat voor flexibele en daadkrachtige dienstverlening in las-en constructiewerk, onderhoud en reparatie. Gevestigd in Oudeschild op Texel.

Geschiedenis

Of u nu opzoek bent naar een lasbedrijf voor constructiewerk in de ruimste zin van het woord, reparatiewerk, draaiwerk, of laswerk aan RVS, aluminium of staal, bij Johan Zijm Technische Dienstverlening bent u aan het juiste adres.
Doordat wij beschikken over een zeer goed uitgeruste werkplaats met ruime voorraden en een uitstekend machinepark kunnen wij altijd snel schakelen en uw klus perfect uitvoeren.
Wij zijn ook beschikbaar voor reparaties ter plaatse, lassen met electroden of zelfs TIG lassen in aluminium, staal of RVS op locatie is geen enkel probleem.
Tevens ben ik als zzp er in te huren voor al uw technische projecten, ik heb ruime ervaring met scheepsreparatie, weg en waterbouw, constructiewerk en onderhoudswerk.
Voor meer informatie kunt u altijd bellen met 06 55387972.

Adres: Trompstraat 22, 1792 BK Oudeschild
Telefoonnummer: 0655387972
Stad: Oudeschild
Route: Trompstraat 22
Postcode: 1792 BK


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid