facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Johan Simonse Massage

Johan Simonse Massage

Info

Johan Simonse massage staat voor "een moment van ontspanning voor uw zelf ". U bent van harte welkom in mijn praktijk aan huis .

Geschiedenis

Johan Simonse massage staat voor "een moment voor uw zelf ". Even aandacht voor uw zelf met ontspannende muziek op de achtergrond en heerlijke massage olie. Massage werkt ontspannend en verzorgt lichaam en geest.

Iedereen kent het wel uit het dagelijkse leven stress, vermoeidheid, waardoor je je vaak energieloos voelt, slap, of fysieke pijn hebt. Een wellness massage biedt u een moment van ontspanning en een moment voor uw zelf. Spieren en bindweefsel worden door deze massage versoepeld en het zenuwstelsel ervaart rust, met als gevolg een helend effect op lichaam en geest.

U bent van harte welkom in mijn praktijk aan huis voor een ontspanningsmassage, hoofd-, schouder-, nekmassage, handmassage of fybromassage.

Adres: Keijzerstraat 5, 3251 AN Stellendam
Stad: Stellendam
Route: Keijzerstraat 5
Postcode: 3251 AN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pedicure Jeannette Pedicure Jeannette 558 meter Voetreflextherapeut
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid