facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Johan Kind automotive & scootmobielen

Johan Kind automotive & scootmobielen
"Al 35 jaar goed in auto's en nu ook al weer 5 jaar met scootmobielen.Het leveren van mooie zorg producten en contact met klanten is onze passie.Onze Service aan alle merken auto's en scootmobielen gaat ver. U blij, wij blij!Inruil en financiering, PGB & WMO is mogelijk. Wij repareren alles in eigen werkplaats.Bezorgen door heel Nederland.Kom eens langs maar bel voor uw komst wij werken alleen en zijn ook veel onderweg.Wij nemen alle tijd voor u en leggen alles rustig uit.Wij hebben een grote voorraad nieuw & gebruikte 3 & 4 wiel scootmobielen dus grote kans van slagen!Wij kopen ook in!Vriendelijke groet,Johan Kind AutoMotive &De Vrijheid MobiliteitMaasambacht 2a-1,2676 CW MaasdijkT. 06-54716016***OPEN OP AFSPRAAK***"
Adres: Maasambacht 2a-1 , MAASDIJK 2676 CW, NL
Telefoonnummer: 06 54716016
Stad: MAASDIJK
Route: Maasambacht 2a-1
Postcode: 2676 CW



op zoek naar gerelateerd: Scootmobiel kind, Www devrijheidmobiliteit nl, Graag het volledige mailadres van johankind nl inloggen, Scootmobiel inkoop, Auto Maasdijk, Briski scootmobiel, Scootmobiel Westland, Tweedehands briski
Recensies
Op zoek naar een scootmobiel . Johan Kind. Goed advies , op alle vragen goed en duidelijk antwoord. Service hoog in vaandel. Ben je op zoek voor mobiliteit. Ga eens langs voor advies, staat voldoende om te oriënteren. Aankoop ook gedaan en keurig netjes gebracht.
Zeer goede informatie over scootmobiel en rondje gereden in regen dhr. liep gewoon mee ! Heel veel keus !!
Vriendelijke en geduldig geholpen bij het uitzoeken van een scootmobiel. De enige en beste handelaar in scootmobielen van het Westland en omgeving. Mooi dat je alle scootmobiels kunt uitproberen. Er is veel ruimte om veilig te testen. Desgevraagd wordt wordt het snel thuisbezorgd.
Goed bedrijf vriendelijke weet waar hij over praat aanrader
Zeer netjes geholpen tijdens een aankoopkeuring van een 2ehands particuliere auto, goed geïnformeerd over de gebreken zowel naar mij als de verkoper toe. De auto is hem niet geworden door wat hij heeft gevonden, bespaard mij een hoop koste achteraf. De beste man gaf naderhand nog aan dat hij het erg jammer vond dat ik geen auto heb kunnen kopen en gaf aan dat als ik nog een interessante auto zag ik het hem wel kon laten weten, dan zou hij er even naar informeren en zijn mening geven gratis Goede zaak
Al weer mijn derde auto gekocht bij Johan Kind en ben erg tevreden over de service. Ik kan altijd langs komen en ze staan ook direct voor mij klaar als er iets met m'n auto is. De onderhoud prijzen zijn reëel en ook buiten de openings tijden nemen ze toch de tijd om mij mobiel te houden en dat is voor mijn werk dan ook een voordeel. De werkplaats en showroom zien er netjes en schoon uit wat ik ook belangrijk vind. Dus echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een leuke betaalbare auto met goede service en garanties. Succes jongens ga zo door!
Al meerdere auto's gekocht bij of via Johan. Altijd alles goed geregeld, prima service. gewoon eerlijke mensen Pas bij m,n busje en personenauto de airco laten vullen en afstellen. Andy de nieuwe monteur is ook een vakman. Apk en beurt ook top geregeld en betaalbaar! Ik heb heus geen aandelen in de zaak maar niet twijfelen, gewoon langsgaan. Een goed en betrouwbaar bedrijf!
Prijzen staan niet in verhouding tot de dagwaarde van de voertuigen. De verkoper beweert 'nieuwe' banden op een auto te hebben gezet, maar zijn ze allemaal van een andere merk en een productie maand/jaar van JAREN geleden. Wil je onderhandelen dan wordt je in de maling genomen. Een dure grap. Alle signalen duiden op een integriteitsrisico.
Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Al 3 auto's gekocht in mijn leven en alle keren worden de afspraken goed nageleefd. Zeker een aanrader, en absoluut niet duur voor onderhoudsbeurten of keuringen e.d.
April 2016 een occasion gekocht bij Johan. De kleine puntjes die de auto nog had werden perfect opgelost! Zelfs toen de airco nog een probleempje vormde zorgde Johan Kind er samen met zijn personeel voor dat dit geen probleem meer was. Kortom: Eerlijke zaken, goede communicatie en zeer goede nazorg!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid