facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Joh. van Doorn De Bilt BV

Info

Joh.van Doorn De Bilt BV, Schilderen, Bouwen en Glasservice (24-uur)

Geschiedenis

Deskundigheid en vakmanschap. Daarmee onderscheidt een schildersbedrijf zich. Voeg daar klantgerichtheid aan toe en je krijgt Joh. Van Doorn De Bilt BV.

Service stond al hoog in het vaandel toen opa Johan van Doorn in 1937 voor zichzelf begon. Zijn eenmansbedrijf groeide al snel uit tot een gerespecteerd vastgoedonderhoudsbedrijf dat zich onderscheidt door specialistische onderhoudswerkzaamheden aan monumentale panden in de regio Utrecht en daarbuiten. Niet voor niets zijn wij dan ook de schilders van de Domtoren.

Onze ruim tachtig medewerkers leveren sinds jaar en dag uitstekend werk af. Zij houden onze naam en faam hoog. En beter visitekaartje kunnen wij ons niet wensen.

Adres: PC Staalweg 120, 3721 TJ Bilthoven
Telefoonnummer: +31302200109
Stad: Bilthoven
Route: PC Staalweg 120
Postcode: 3721 TJ



op zoek naar gerelateerd: Van Doorn glaswerk, J van Doorn schilder, Van Doorn Utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
A-Quadraat A-Quadraat 62 meter Fullservice bedrijf, gespecialiseerd in het afwerken en schilderen van beurzen en eve...
Schildersbedrijf Corn de Groot Schildersbedrijf Corn de Groot 2 km Vakmanschap, kwaliteit en altijd goede adviezen voor iedere schilder- of behangklus.
Recensies
Verf verf en nog eens verf
Fantastisch bedrijf, vakwerk en goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid