facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Joh's Taarten

Joh's Taarten

Info

Voor elke gelegenheid een taart! Of heerlijke cupcakes, of cakepops of... noem maar op!

IJsselmuiden

KVK-nr: 74091387

www.johstaarten.nl
[email protected]

Geschiedenis

Hier show ik de taarten die ik heb gemaakt. Geniet!
IJsselmuiden (gemeente Kampen)

[email protected]



"Unieke taarten en sweets"
Adres: Karthuizerlaan, 8271 IJsselmuiden
Telefoonnummer: 0616046218
Stad: IJsselmuiden
Route: Karthuizerlaan
Postcode: 8271



op zoek naar gerelateerd: Cupcakes Kampen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij Schrijer Bakkerij Schrijer 2 km Goede waar vriendelijke bediening
Leeflang Taarten Leeflang Taarten 2 km Welkom op mijn pagina! Voor vragen en/of bestellingen stuur een bericht. Ik probeer d...
Recensies
We hadden cupcakes voor onze bruiloft. Tijdens de proeverij konden we van alles proeven en uiteindelijk onze keuze doorgeven. Ook konden we voorbeelden delen, zodat Johanneke een idee had hoe de cupcakes eruit moesten zien. Tijdens de bruiloft zagen we de cupcakes en die zagen er fantastisch uit! Precies zoals we voor ogen hadden. Daarnaast smaakten ze ook nog eens geweldig. Het was echt een succes!
Precies een maand geleden heeft Johanneke bij ons een prachtige trouwtaart geleverd. Contact vooraf was gezellig en fijn. We hebben ons voor die tijd eerst laten verrassen met een bruidsproeverij bij haar thuis aanrader!!! We hadden geen wensen qua smaken en wilde ons laten verrassen door Johanneke haar keuzes. Je kiest zelf al snel voor de "veilige smaken". En we waren beide met de eerste hap erover uit, dit wordt hem! Onze bruidstaart werd opgemaakt met bloemen uit de corsages want ik had geen boeket! Het contact verliep super en we gaan zeker voor de komende verjaardagen bij Jolicious bestellen. En volgend jaar op onze trouwdatum, nemen we een klein taartje af in de zelfde smaak als onze bruidstaart! Johanneke, bedankt voor alles! Smaken : caramel & lemoncurd Liefs Thomas & Kelly
Johanneke heeft voor het huwlijk van onze dochter deze prachtige bruidstaart gemaakt. Hij is helemaal zoals ik graag wilde en ze probeert aan al je wensen tegemoet te komen. Mijn volgende taart komt zeker weten weer bij haar vandaan!
Onwijs blij met het resultaat van onze bruidstaart. Verrast en blij met de buitenkant, maar de smaak was ook nog eens heerlijk. Het was al erg leuk en gezellig om tijdens een proeverij de smaken te proeven en uit te kiezen en vervolgens na te denken over hoe de rest er uit moest komen te zien. Het resultaat heeft uiteindelijk onze verwachtingen overtroffen!! Absoluut een aanrader om bij Johanneke een taart te bestellen!
Ik heb een taart besteld voor de 50ste verjaardag van mijn man. In opdracht van de zus van mijn man, die ver weg woont en als verrassing zou komen op zijn verjaardag. Zij had mij een voorbeeld gestuurd en Jolicious Cake en more heeft deze voor mij na gemaakt! De taart is heel mooi geworden! Het contact verliep heel soepel en zeer prettig. De Taart was erg lekker.
Het contact met Johanneke verliep goed en we konden tot vlak voor de bruiloft het aantal personen nog wijzigen. De cupcakes waren erg mooi en bovenal heel lekker! Deze vielen ook in de smaak bij onze gasten en de kinderen waar mini-cupcakes voor gemaakt zijn. Heel erg bedankt!
De taart en cupcakes/tartelettes waren echt heel erg goed. Ze zien er daarnaast ook nog eens super mooi uit. Johanneke is ontzettend vriendelijk en denkt goed mee!! Zeker een aanrader!
Ik heb het contact met Jolicious als heel positief ervaren. De communicatie was duidelijk en snel. Wanneer we een vraag hadden of iets wilde veranderen, konden we dit makkelijk doorgeven. De taarten zagen er mooi uit en de smaak was heerlijk. Ik ben blij dat we bij Jolicious onze trouwkaart hebben besteld.
Johanneke heeft voor onze bruiloft een prachtige en vooral heerlijke taart gemaakt. Na een ontspannen en leuke proeverij kozen wij voor een vulling van frambozen en een crème van pistache. Een uitgesproken combinatie die in onze ogen echt perfect was. En dat bleek, de taart ging schoon op. Al onze gasten hebben er van genoten. En niet alleen door de smaak, maar ook door het prachtige uiterlijk van de taart. De bloemen van het trouwboeket kwamen op de taart terug en met het vele verse fruit had de taart een zeer zomers uiterlijk. Wij kunnen niet wachten tot we het extra taartje volgende jaar weer uit de vriezer mogen halen om ons eerste jubileum als paar te mogen vieren!
Voor de verjaardag van onze zoon hebben wij een giant cupcake en normale cupcakes besteld. De communicatie verliep soepel, alles smaakte fantastisch en het zag er allemaal supermooi en verzorgd uit. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid