facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Joh. de Heer

Joh. de Heer

Info

Bespeel, bekijk, beluister en geniet van onze enorme collectie.

Geschiedenis

Al sinds 1898 is Joh. de Heer toonaangevend op het gebied van muziekinstrumenten. In de loop van die vele jaren zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste zaken van de Benelux. Alles nu overzichtelijk onder één dak. Onze Mega-musicstore is gevestigd op een makkelijk bereikbare locatie: langs de A15 te Sliedrecht. Bijna 2000 m2 showroom!



"Met een geschiedenis van 120 jaar, is Joh.deHeer een toonaangevende muziekwinkel met een rijke historie en een hedendaagse visie. U kunt bij Joh.deHeer een ruim assortiment aan toetsinstrumenten vinden, waaronder klassieke orgels, akoestische en digitale piano's en keyboards. Maar ook voor gitaren, slagwerk en alle denkbare accesoires kunt u langskomen bij Joh.deHeer!"
Adres: Leeghwaterstraat 46/47, 3364 AE Sliedrecht
Telefoonnummer: (0184) 419 611
Stad: Sliedrecht
Route: Leeghwaterstraat 46/47
Postcode: 3364 AE


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: joh. de heer occasions, Joh de heer ons team, Joh De Heer kortingscode, Joh. de Heer Openingstijden, Joh. de Heer gitaar, Joh. de Heer review, Johannes de Heer orgels, Johan de Heer liederen
Recensies
Vandaag een Johannes de Heer I in het wit aangeschaft bij Joh. De Heer in Sliedrecht. Fantastisch 1 klaviersorgel met klanken van deze tijd. Er was wat onduidelijkheid over de prijs maar we zijn er samen toch weer goed uitgekomen. Personeel is zeer vriendelijk en meedenkend. Echt een aanrader voor de muziekliefhebber. Kortom top winkel en service!
Mijn vrouw wil een ukelele. Dus wij naar Rotterdam. De ene zaak had niet heel veel aanbod en er was geen personeel dat ons hielp. Andere zaak had een aardig maar rommelig aanbod. Dus toch naar joh de Heer. We wonen er een paar kilometer vanaf. Tjonge, wat een enorm aanbod. Keurig overzichtelijk en duidelijk geprijsd. Bram hielp ons gelijk. Had er verstand van en heeft ons aan een mooie ukelele geholpen. Nu oefenen natuurlijk. We hadden er eerder ook al een gitaar gekocht trouwens.
De Heer, kwam vorige week tot mij, en bezorgde en plaatste mijn nieuwe uitgebreide Roland VAD 507 electr. drumset. aan huis. Prettig contact, nagekomen afspraken, medewerker Thijs heeft goed z'n best gedaan. Ik ben zeer tevreden met de hele gang van zaken. Alles/module werkt veel makkelijker, en eenvoudiger dan mijn vorige TD 30. Kan voorlopig weer even voort. Dank mannen, en meisjes natuurlijk ook , groet Kees.
Ontzettend netjes geholpen door het personeel van Joh. de Heer. Echt klasse, je krijgt snel reactie en wordt professioneel en meelevend geholpen. Een probleem wordt netjes opgelost. De producten zijn ook zeer scherp geprijsd en zijn zoals de website aangeeft de volgende dag geleverd. Kortom, aanrader! Complimenten aan Simone voor haar geduld!
Dochter vond een oude acoustische gitaar op de zolder en wilde ook gitaar leren spelen zoals pappa dat vroeger deed, zodoende dat ik contact kreeg met Joh. Wat een geweldige zaak, echt voor iedereen wat wils. Niet voor niets dat we snel geslaagd waren met onze electrische gitaar. Enne buiten dat, waar wordt je tegenwoordig nog ontvangen met een goede bak koffie Nou hier.... !
Wat is dit toch een fantastische zaak. Heel klantvriendelijk en betrokken . Ik kan iedereen aanraden zijn of haar instrument bij Joh de Heer te kopen
Beetje te duur, De Roland TD-17KVX kost bij Thoman € 1.599,-
Wat een mooie shop, in een woord geweldig, en de medewerkers die er zijn hebben echt verstand van zaken. Een mooie beleving om daar te mogen wezen.
Zeer professioneel bedrijf, waar ik al decennia lang mijn instrumenten en toebehoren koop. Dit altijd naar volle tevredenheid. Scherpe prijzen, uitstekende communicatie en retour beleid. Zowel in hun grote fysieke winkel als de online webshop!
Mooie overzichtelijke zaak met een grote keuze van verschillende instrumenten. Vriendelijk personeel die alle tijd voor de klant heeft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid