facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jofel Prinsenland

Jofel Prinsenland

Info

Jofel! Prinsenland ... Lekker & Gezellig!!

Geschiedenis

Jofel is een eetcafé waar kwaliteit en gezelligheid hand in hand gaan. Een kopje koffie in de ochtend, een lekkere lunch en borrel in de middag, en in de avond een heerlijk diner! En in het weekend gaan tot in de vroege uurtjes de voetjes van de vloer, kortom voor ieder wat wils!!

Wij hebben er ontzettend veel zin in, en houden jullie via deze pagina op de hoogte van alle Jofele ontwikkelingen ...

Jofel! komt naar Prinsenland ... Lekker & Gezellig!!

Adres: Mia van Yperenplein 259, 3065 JK Rotterdam
Telefoonnummer: 0104472231
Stad: Rotterdam
Route: Mia van Yperenplein 259
Postcode: 3065 JK


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 23:00
Dinsdag: 11:00 - 23:00
Woensdag: 11:00 - 23:00
Donderdag: 11:00 - 23:00
Vrijdag: 11:00 - 23:00
Zaterdag: 11:00 - 23:00
Zondag: 12:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: kerstmenu jofel prinsenland, jofel aan de plas menukaart, jofel vlaardingen, jofel vlaardingen menukaart, jofel aan de plas, mia van ijperenplein, jofel zoetermeer, jofel betekenis
Recensies
Gezellig restaurant met gratis parkeergelegenheid in de buurt. De prijs kwaliteitsverhouding was okay. De bediening is erg ervaren en gastvrij. Ze doen het met passie en plezier. De kwaliteit van het gerecht verschilt per ding. Soms teveel saus en soms een te taai stukje vlees. De club sandwich was erg vies. Droog broor en harde taaie bacon. Het broodje Jofel was lekker maar iets teveel saus en soms zat er een minder lekker stukje vlees op. Het interieur ziet er erg leuk uit en er hangt een goede kerstsfeer. Ik zou hier wel terugkomen.
Gisteren voor het eerst bij Jofel gegeten. De sfeer binnen is gezellig. Om half 7 was het erg druk. Wij zaten aan een tafel met weinig licht. Een volgende keer zou ik graag ergens anders willen zitten. Binnen een kwartier stonden onze gerechten op tafel. De surf & turf, de ossenhaas en de saté waren erg lekker! Het 'Rolo' toetje was leuk opgemaakt, maar ik zou het niet nog een keer bestellen. Al met al.. een leuk restaurant met een betaalbare kaart. Fijn ook dat er gratis parkeerplek naast de deur is.
Heerlijk eten. Leuke gezellige bediening. Aanradertje!
Leuk eet cafe met mooie lunch gerechten, heerlijk gegeten. Bediening is correct en goed.
Heerlijk eten midden in Prinsenland, zowel binnen als op het terras. De risotto met ossenhaaspuntjes is een favoriet voorgerecht. Kindvriendelijkheid: Wij waren met ons zoontje, gelijk werd een kinderstoel aangeboden. Er is ook een kindermenu.
Heerlijk geluncht bij Jofel met een groep collega's. Er is voldoende keuze, maar voor vegetariërs wel wat beperkt. Ik koos de clubsandwich en die was wat ruim voor een lunchgerecht, met de hoeveelheid friet erbij. Kwaliteit was top. De bediening had het druk, duurde een tijd voordat ze kwamen voor nieuwe drankjes. Na opnemen kwamen de drankjes dan wel weer vlot. Qua sfeer; een deel van het restaurant richting keuken en toiletten oogde erg rommelig. Bij het naar binnen lopen twijfelde ik zelfs of ze wel open waren. De andere kant van het restaurant is sfeervol ingericht. Hele leuke print op de stoeltjes! Bij de ingang is het wel krap. Zelfs met aangeschoven stoelen kon een kinderwagen er amper tussendoor. Wel goed om even rekening mee te houden als je die bij je hebt.
Gezellige aankleding zo rond de kerst. Maar de bediening was erg slecht. Wij moesten erg lang wachten op ons eten we hadden 3x de high tea en 1x de high bier besteld Hierdoor kregen we de hapjes steeds in rondes aangeboden. We misten hierbij de gezelligheid van de etagere. Ook moesten we steeds aangeven dat we klaar waren voor de volgende ronde. Glazen en afval werd niet opgehaald tussentijds en mijn man moest zeer lang wachten tot hij iets te drinken kreeg. Al met al een teleurstellende ervaring die uiteindelijk toch nog best veel geld heeft gekost. Jammer want het is een leuke zaak. Maar de bediening had er duidelijk geen zin in!
Eten was heel goed. De bediening is prima een gezellig praatje goede uitleg van het menu. De sfeer is prima alleen een beetje donker en de menukaart is met kleine letters geschreven dus niet makkelijk te lezen Ik kom zeker terug
Bij Jofel een hapje eten is mij altijd goed bevallen. Of het nu om een simpele lunch of uitgebreid avondeten gaat, binnen of buiten op het terras, de kwaliteit van het eten blijft vrij constant. Daarom kom ik hier ook graag hoewel ik niet uit de buurt kom. Deze keer een snelle lunch met mijn collega. Ik nam de soep van de dag en hij een broodje met huisgemaakte bal gehakt. Heel lekker. De bediening is vlot, vriendelijk en correct. Daar blijf ik dus voor terugkomen!
Hele gezellige zaak en de meiden zijn echt super aardig en klantvriendelijk en het eten is heerlijk! Een echte aanraderEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Jofel Prinsenland. Mia van Yperenplein 259 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Jofel Prinsenland adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Jofel Prinsenland. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Jofel Prinsenland delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid