facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jofabi Foto

Jofabi Foto

Info

Jolanda Boekhout - een gepassioneerd dierenfotograaf!

Geschiedenis

Welkom bij Jofabi Foto! Ik ben Jolanda Boekhout en sinds 2006 ben ik actief als dierenfotograaf - een beroep waarvan veel mensen zullen zeggen ‘bestaat dat?’.

Een fotosessie met je huisdier is een emotionele belevenis. Omdat je dier het meest op zijn of haar gemak is in de eigen omgeving vindt de fotosessie plaats bij je thuis. Tijdens de fotosessie probeer ik om het prachtige karakter van je dier en de liefde tussen jullie vast te leggen. Er ontstaat een prachtige herinnering, een uniek beeld waarmee je innige band met je dier versterkt wordt.

Lijkt het je wat om een fotosessie te beleven? Mail of bel me!

Adres: Langeweg 1, 4493 PT Kamperland
Telefoonnummer: 06 55 391 397
Stad: Kamperland
Route: Langeweg 1
Postcode: 4493 PT


Recensies
Jolanda maakt prachtige foto's van dieren. Je ziet het karakter, de ziel van de dieren in haar foto's terug. Soms zijn het maar alleen een neusje of de pootjes van een dier, maar stuk voor stuk juweeltjes
Vertaald door Google We hebben met Jolanda samengewerkt voor een gezinsshoot en zijn erg tevreden. De communicatie verliep open en soepel. Het resultaat was uitstekend. We hadden een sessie van ruim een ​​uur en hebben veel foto's kunnen maken op verschillende plekken en met verschillende poses. Jolanda's tips en suggesties waren geweldig, en ze reageerde ook geweldig op de kinderen in onze grotere groep. Sterk aanbevolen! Origineel Wir haben mit Jolanda für ein Familien-Shooting zusammengearbeitet und sind sehr zufrieden. Die Kommunikation war offen und reibungslos. Das Resultat war hervorragend. Wir hatten eine Session von über einer Stunde und konnten so jede Menge Fotos an verschiedenen Plätzen und mit unterschiedlichen Posen machen. Jolanda´s Tipps und Anregungen waren super, auch auf die Kinder unserer größeren Gruppe konnte sie super eingehen. Absolut empfehlenswert!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid