facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Joepiedoe

Joepiedoe

Info

Exclusieve kinderkleding van al de grote merken, maar tegen kleine prijzen. Altijd met vaste klanten korting! Niet goed geld altijd terug!

Geschiedenis

Bij JoePieDoe Exclusieve Kindermode kunt u heerlijk op uw gemak onder het genot van een kopje koffie/thee winkelen. U vindt hier een unieke collectie van de meest exclusieve topmerken.

At JoePieDoe Exclusive Childrens Fashion you will find an unique collection of the most exclusive top brands



"OVER JOEPIEDOESinds 1993 een van de grootste verkooppunten voor exclusieve kinderkleding.Wij verkopen baby- en kindermode van vooraanstaande kledingmerken in het midden en hoge prijssegment en stellen ieder seizoen een exclusieve collectie samen met items die andere winkels niet inkopen om zo tot een unieke, maar wel heel draagbare collectie te komen. Wij volgen de laatste trends voor jongens en meisjes van baby tot jong volwassene die graag stijlvol gekleed willen gaan; Van klassiek en sportief zonder stijfjes te zijn, tot speels en stoer zonder kinderlijk te zijn, en chic en feestelijk omdat je op bijzondere gelegenheden ook bijzonder mooi mag zijn! Door het combineren van deze stijlen, wordt iedere outfit spannend en uniek."
Adres: Burchtstraat 17, 6602AP Wijchen
Telefoonnummer: 0246777801
Stad: Wijchen
Route: Burchtstraat 17
Postcode: 6602AP



op zoek naar gerelateerd: Monnalisa boxpakje, BOSS Kidswear baby, Hoe valt Monnalisa, Kenzo baby set, Kenzo kinderkleding, Kinderwinkel DIVALI Alkmaar, Les Coyotes de Paris kinderkleding, Blackbananas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sandra Verlaan - Jurkjes Sandra Verlaan - Jurkjes 5 km Op deze pagina vind je door mij gemaakte kinderjurkjes (af en toe shirts of andere kl...
BijDaan Kindermode BijDaan Kindermode 7 km Top winkel! Erg veel keuze en we slagen hier altijd voor onze jongens! Vriendelijk pe...
Recensies
Helaas vandaag mee mogen maken hoe er een winactie op een onprofessionele manier is afgeraffeld. De meeste gebruikers van instagram met een beetje verstand weten dat je video weergaven niet gelijk is aan aantal likes. Dit betekent dus ook dat: als je een winactie met FOTO start, geen videos mag delen als je niet het verschil tussen weergaven en likes weet überhaupt... De werkelijke winnaar met een FOTO en de meeste LIKE’s, wordt niet op een eerlijke manier naar voren gebracht. Oneerlijk, onprofessioneel en niet klantvriendelijk!
Super lief Will . Voor mijn dochter kleren besteld, nabestelling willen doen voor mijn jongste dochter om haar niet teleur te stellen, vervolgens deze bestelling telefonisch geannuleerd. Heeft lieve Will bij de bestelling een persoonlijk briefje en een hele leuke handtas kado er bij gedaan voor de jongste. Keep up the good work.
Mooie merken! Voor ieder wat wils. Fijne winkel , lieve mensen! Je verzending is een cadeautje en met ruilen zo geregeld , echt top!
Fijn online winkelen met een snelle en correcte levering. Ook nog eens leuk verpakt. Top!!
Super fijne winkel! gister besteld en net al binnen! Ook de verpakking was super!! Volgende keer zeker weer hier !
Super tevreden met mijn bestelling , snelle levering en een super lief kaartje erbij gekregen. Top service !
Fijne online winkel, goede service , personeel heel meegaand niets was te veel. Fijn gelopen!
Super winkel! Hele mooie kleren voor de kids. Netjes verpakt en snel thuis
Ruime keuze, vriendelijk winkelpersoneel en snelle webshop joepiedoe.com !
Veels te dure kinderkleding. Er zijn gelukkig nog wel betere alternatieven in Wijchen te vinden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid