facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JoekBoek Geldrop

JoekBoek Geldrop

Info

Op dit moment schrijven we aan een boek over de JOEK Geldrop



"Tattoo shop specializes in realisme"
Adres: jan Evertsenstraat 29, 5666GL Geldrop
Stad: Geldrop
Route: jan Evertsenstraat 29
Postcode: 5666GL


Recensies
Tja wat moet ik nou schrijven? We willen graag onze eerste tattoo laten zetten bij Joey dus we kunnen er nog niks over vertellen. Maar dat we naar tattoo Joey gaan staat wel vast. En wie onze tattoo dan gaat zetten is ook niet bekend. Dus tot binnenkort, kunnen we eindelijk onze kadobonnen inleveren Jeeehhhh. Inmiddels heb ik mijn tattoo laten zetten. Wat een fijne club mensen die mij, en mijn zoontjes die zoooo lang moesten wachten, fijn en gezellig hebben geholpen. Ik ben erg blij met mijn vosje dank aan Cynthia en kom zeker nog een keer terug voor nog een tattoo. Helemaal top Joey, je hebt een prachtige shop opgebouwd. Groetjes Erno
Een maand geleden was ik bij Tattoo Joey om een tattoo te laten zetten. Dit was mijn eerste tattoo dus ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Toen ik binnen kwam werd ik al gelijk ontzettend goed geholpen en kreeg ik een lekker bakje koffie aangeboden. Het bespreken van de tattoo ging erg soepel en snel. Cynthia heeft uiteindelijk mijn tattoo gezet. Ze was ontzettend lief en zorgde ervoor dat ik me goed op mijn gemak voelde. Ik was zo blij met de service en de tattoo dat ik de volgende maand weer een nieuwe tattoo heb laten zetten bij Tattoo Joey!
Samen met m’n beste vriendin een tattoo laten zetten. Wat een ontzettend leuke sfeer is er bij Tattoo Joey. Niet alleen de tattoos worden geweldig gezet, ook iedereen die er werkt is super gezellig! Alleen maar gelachen. In 2014 door Joey een geweldig portret laten zetten en dit keer een saw tattoo door Cynthia. Ik kom zeker nog een paar keer terug! Mijn volgende afspraak staat al bij Annemieke! 100% een aanrader !
Top, ze leggen alles netjes uit, je kunt snel terecht en de artiesten denken ook heel fijn mee!! Ben met alle tattoos heel erg blij!
Wat een heerlijke shop! En vooral wat een heerlijke sfeer ! Gewoon relaxed en je voelt je er gelijk op je gemak. Heike bedankt voor je teken kunsten en ik hoop dat ik snel nog eens terug kan komen want ik heb er zeker 250km rijden voor over! Tot snel!
Echt super goed team! Kwam binnenlopen om mijn idee te bespreken en een afspraak te maken maar kon het gelijk dat moment al zetten. Super netjes werd er meegekeken en vooral eerlijk advies gegeven wat ik erg kan waarderen. Mijn tattoo werd echt super netjes en secuur gezet ik ben er nog steeds echt enorm blij mee veruit mijn favoriete tattoo. Twee weken later mijn moeder ook mee heen genomen en we zijn alle twee enorm fan. Echt professionele mensen die weten wat ze doen met ieder zijn eigen specialiteit. En om te zien hoe goed de baas is voor zijn werknemers is echt mooi dat zie je niet vaak meer tegenwoordig. Een hecht team dat zeker!
Superleuke tattoos voor leuke prijzen, in een tattooshop waar gezelligheid duidelijk centraal staat. Je voelt je direct bij binnenkomst welkom! Ik wil hier elke dag wel naar binnen lopen, al is het alleen maar voor de gezelligheid Tot nu toe 2 kleine tattoos laten zetten, maar wil zekers terug voor meer, want ik heb de artiesten daar ah werk gezien & wat een prachtig mooi eindresultaat! Mooie shop, fijne sfeer, leuk personeel & een supermooie tattoo aan het eind vd rit! What's not to love? Tattoo Joey is zékers een aanrader!
Bij Tattoo Joey geweest begon met een erg goede uitleg over alles en ook een goed advies welke tatoeerder het beste er bij past.. Snel genoeg een afspraak kunnen maken. Het resultaat was erg goed en ben er super blij mee
Ik heb nog geen ervaring, maar ik ben al heel lang aan het zoeken naar de beste tatoeëerder voor een portret van mijn overleden zoon. Keuze is gevallen op Vito. Mijn god wat is die beste man goed!
Een paar maanden geleden mn eerste tattoo laten zetten bij Joey. Als herinnering aan mijn vader , die net overleden was… Zie mn tattoo altijd en dat voelt goed! Ik ben erg snel en professioneel geholpen. Vind m echt perfect gezet en ben er erg gelukkig mee. Alles onder een rustige, gezellige sfeer… Leuk en deskundige artists en een hele mooie zaak in t centrum van Geldrop. Ben er super blij mee en kom zeker snel terug voor mn volgende….
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid