facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JobUp

JobUp

Info

Bij ons draait alles om mensen, werk en mogelijkheden. Voor u persoonlijk, uw bedrijf, of uw klanten. Wij bieden o.a. Werkfit,, Naar Werk, Begeleiding 1e & 2e spoor, Jobcoaching, Outplacement, Loopbaanadvies en Arbeidsdeskundig Advies.

Geschiedenis

JobUp heeft de mooie taak om bruggenbouwer te zijn voor bijzondere mensen. We zijn een verbindende schakel tussen werkgever en werknemer die door zijn of haar achtergrond, uitkeringssituatie, ziekte of beperking moeilijk zelfstandig aan het werk komt.

Wij werken in opdracht van werkzoekenden, werkgevers, UWV, gemeenten, verzekeraars en arbodiensten en willen in onze dienstverlening onderscheidend zijn.

JobUp is ontstaan uit een intensief samenwerkingsverband tussen De Hoop GGZ en Intro Personeel. Beide organisaties denken mee in het proces om zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer duurzaam aan de slag te krijgen.



"JobUp helpt mensen bij het vinden en behouden van een passende werkplek. Wij helpen werkgevers bij complexe verzuim-vraagstukken. Wij werken in opdracht van UWV Werkfit, Naar Werk , Arbodiensten, Verzekeraars, WerkgeversOutplacement, Re-integratie 1e & 2e spoor, Arbeidsdeskundig Onderzoek en gemeenten. Dit doen wij in DrechtstedenDordrecht, Hoeksche Waard, Krimpenerwaard, Gouda, Rotterdam, Alblasserwaard, IJsselgemeenten. De meeste cliënten hebben een indicatie banenafspraak, Wajong, Wia of Ziektewet uitkering en staan in het doelgroepenregister."
Adres:
Telefoonnummer: 0788200080
Stad: Papendrecht


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: JobUp Jobcoaching, Vacatures voor mensen met WIA uitkering, Stage Jobcoach, Alwin van der Sloot, Indicatie Banenafspraak vacatures, Wajong vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coachpraktijk Annemieke Coachpraktijk Annemieke 3 km "Weet dat er geen moeilijke mensen zijn, maar mensen die het moeilijk hebben". * Hoo...
Balance My Life Balance My Life 3 km Vitaliteit, stress & burn-out coaching Mindfulness 1op 1, Counseling depressie& rouw ...
Biens Coaching & Begeleiding Biens Coaching & Begeleiding 4 km Coaching & Begeleiding
Coachest Coachest 5 km Na een test vanuit de Arbo heb ik een coachtraject gevolgd. Ik heb hier heel veel aan...
JE BENT MEER JE BENT MEER 5 km ‘Bedankt klinkt zo gewoontjes. Iets wat niet bij jou past. Wat heb ik mooie en goede ...
Recensies
Ik ben met een Werkfit traject heel goed geholpen door JobUp. Er was intensief contact. Mijn coach kwam bij mij thuis en we hadden contact via whatsapp/telefonisch/mail. Ik ben daardoor heel goed begeleid in het afscheid nemen van m'n baan. Samen met mijn coach hebben we sollicitatiebrieven en CV opgesteld. Ook gingen we samen naar de gesprekken toe en kon ik terugvallen op mijn coach. Dit maakt het traject makkelijker. Ik heb heel veel steun ervaren van JobUp. Ook toen mijn coach op vakantie was kon ik terecht bij JobUp en waren er andere coaches beschikbaar als ik dat wilde. Ik heb met mijn coach kunnen bereiken dat ik een hele fijne werkervaringsplek heb gevonden.
Ik heb een top ervaring gehad bij JobUp en ik had ook een geweldige Job-coach die mij echt goed begreep en hielp in alles wat ik moest weten en ook moest doen om aan een leuke baan te komen, en gelukkig heb ik die baan ook gevonden. Zeker een aanrader JobUp, ze helpen je weer goed op weg naar je zelf en een baan die bij je past.
Goede persoonlijke begeleiding. Ze begeleiden je stap voor stap in goed overleg om je vooruit te helpen. De TMA is prijzig maar geeft je een goed inzicht in wat je in sommige gevallen zeer onverwacht leuk vindt en wat bij je past. Gelukkig mede dankzij JobUp een leuke baan kunnen vinden!
Ontzettend tevreden met mijn begeleider/jobcoach. Supertoegankelijk, professioneel, adviserend enz. Alle keren dat ik hun kantoor binnenliep, merkte ik ook een positieve sfeer op de afdeling. Vriendelijk personeel, ook naar elkaar toe.
Ik heb het re-integratietraject van JobUp als zeer prettig ervaren. Ondanks dat planA een baan in de zorg voor nu niet gelukt is, heb ik er toch veel aangehad. En dan vooral in mijn persoonlijke ontwikkeling en zoektocht naar wie ben ik? Wat wil ik? En wat past er goed bij mijn kwaliteiten? Bedankt!!
Zeer prettig bedrijf, geen wachtlijst en menselijke benadering. Niet gericht op winst, maar kijken echt naar de mens die er achter zit. Ik kan dit bedrijf aanbevelen.
Een hele prettige partij om mee samen te werken. Ze hebben een uitstekende baan voor me gevonden. Ik werk er al bijna 4 jaar met erg veel plezier. Het zijn vriendelijke mensen die het beste met je voor hebben, ook mijn jobcoach is betrouwbare, prettige persoon.
Zeer tevreden over de samenwerking. De jobcoach heeft iemand weten te vinden die perfect bij ons past en het is een goede match. Dankbaar dat we hem een mooie werkplek kunnen bieden.
Heel erg behulpzaam! Al een aantal reïntegratie bureaus gehad en zag het somber in om er weer aan te beginnen MAAR.... dit bureau heeft mij heel snel aan het werk gekregen!! Echt top! Nu nog steeds hard werkend! Plus staan altijd voor je klaar elk moment van de dag! Dus helemaal top!!
Ik heb een reïntegratietraject gevolgd bij jopup met succes heb een nieuwe baan mensen staan centraal goede coach hanno ben zeer tevreden raad het iedereen aan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid