facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jobse & Jobse

Jobse & Jobse
Adres: Beeklandseweg 13, 8181 NB Heerde, Nederland
Telefoonnummer: 06 42998729
Staat: Gelderland
District: Heerde
Stad: Heerde
Route: Beeklandseweg
Huisnummer: 13
Postcode: 8181 NB


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 10:00–17:00
donderdag: 10:00–17:00
vrijdag: 10:00–17:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: 10:00–17:00

Recensies
De Eetwinkel van Jobse & Jobse in Heerde is een heerlijke plek voor een koffiestop met lunch. Langs de fiets knooppunten route en aan de rand van het dorp gelegen. Binnen of op het terras van een fraai verbouwde watermolen. Maar ook om mooie streekproducten en tot onze verrassing zelfs specifiek Georgisch kruidenzout mee te nemen. Een bijzondere specialiteit in een authentieke setting.
Wauw wat een pareltje op de Veluwe!nTop producten van lokale ondernemers,heerlijk ijs wat zelf gemaakt is, prachtige plek binnen en buiten om te zitten voor koffie met huisgemaakt gebak of een heerlijke lunch.nEn natuurlijk niet te vergeten de gastvrijheid van de eigenaren en het personeel.nDeze plek moet je een keer zijn geweest.
Wij overnachten in de Anberg, een B&B in de buurt. Jobse verzorgt het ontbijt, we hebben zelden zo lekker ontbeten! Echt bizar wat een verse lekkernijen..
Wij kwamen hier langs op een zondag avond wij zochten een stalletje bij de boer die eieren verkocht aan de weg. Wij wilde pannekoeken bakken en daar moesten eieren bij. Maar nergens eieren en kwamen hier langs ze was al dicht en wilde zelf net wat drinken. Wij zagen eieren in de etalage ondanks dat ze dicht was verkocht ze ons een doosje eieren. Wel belooft als het open was dat we dan terug kwamen om koffie te drinken...nDat hebben we gedaan het was heerlijk.nEcht een aanrader.
Heel aardige atmosfeer en heel vriendelijke mensen!nAlles zijn gewoon lekker daar!nGraag raad ik jullie aan om te gaan bezoeken!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid