facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jobo Workwear

Jobo Workwear
Adres: Provincialeweg 59, 5334 JD Velddriel, Nederland
Telefoonnummer: 0418 511 972
Staat: Gelderland
District: Maasdriel
Stad: Velddriel
Route: Provincialeweg
Huisnummer: 59
Postcode: 5334 JD


Openingstijden

maandag: 08:30–17:00
dinsdag: 08:30–17:00
woensdag: 08:30–17:00
donderdag: 08:30–17:00
vrijdag: 08:30–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Slechte communicatie leidde tot drie maal toe leveringen van t-shirts op een verkeerd adres. Het verkeerde leveradres is een kroeg en dus altijd gesloten tot 14:00 uur, waardoor de pakketdienst het niet kan ophalen. Tweemaal heb ik dus zelf twee uur gereden om de bestelling op te halen, maar bij de laatste levering kon ik geen oplossing vinden. Jobo weigerde een oplossing te bieden en legde het probleem bij mij. Uiteindelijk moest ik elders t-shirts laten bedrukken om ze op tijd bij mijn klant te krijgen. Nu moet ik nog steeds een factuur betalen voor t-shirts die ik niet meer nodig heb. Het enige wat Jobo biedt als oplossing is 10% korting op de volgende bestelling.
Mijn bestelling was na mijn akkoord op de proefdruk nog aardig snel binnen. Ik heb voor die proefdruk zelf nog veel moeten bellen en mijn bestanden moeten aanpassen, maar daar werd ik goed bij geholpen. Ik heb bij al mijn vragen kunnen bellen of mailen, en daar werd snel op gereageerd. Ik ben echt super tevreden met mijn bestelling. Ik heb in totaal 75 shirts besteld, waarbij ik een hele mooie korting heb gekregen.nnIk schrik een beetje van alle slechte reviews, want zo heb ik het niet ervaren.
Kleding besteld en verzendbevestiging gehad. Gooit vervolgens staat op beeld de pakketbezorger het pakket voor de deur af waar het vervolgens is weggehaald waarschijnlijk. Contact opgenomen met Jobo en ze vonden het erg vervelend maar het was niet hin verantwoordelijkheid, wel konden ze een korting aanbieden. Nou ik heb nieuws voor Jobo, de leverancier is verantwoordelijk tot moment van levering en aangezien er nooit iets direct aan mij geleverd is zijn jullie nog steeds verantwoordelijk. Wat een belachelijke service dit, triest bedrijf dat je jezelf in je nek laat kijken voor een paar tientjes. Ga niet met dit bedrijf in zee mensen.
Website geeft mogelijkheid om te betalen op rekening. Er komt een bevestiging van de bestelling, maar vervolgens geen levering.nToen maar vooruit betaald. Levering kwam toen wel, maar met verkeerde maat. Geen reactie gehad op mail daarover. Toen maar gebeld, lang in de wacht. Shirt met nu retour en maar hopen dat het goed komt...
zouden eens moeten gaan denken aan een andere bezorgdienst. DHL laat het nu nadat ze zelf zeggen te komen het afweten om te leveren. gaan nu voor de 3e keer zitten wachten omdat er getekend moet worden op de levering. owee als wij er niet zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid