facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jobnino

Jobnino
Adres: Touwslager 5, 3861 SP Nijkerk (gemeente)
Telefoonnummer: 033-2007093
Stad: Nijkerk
Route: Touwslager 5
Postcode: 3861 SP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Belnino, Indeed, Belnino Radar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ultracare Ultracare 859 meter Fijne communicatie
Djops Zorg Djops Zorg 925 meter heel goed bedrijf, goede service, goed bereikbaar, erg attend en meedenkend. zeker aa...
Covebo Covebo 1 km Tijdje terug een dag meegelopen bij werk/opleidingscentrum van Covebo allemaal mooie ...
Covebo Covebo 1 km Tijdje terug een dag meegelopen bij werk/opleidingscentrum van Covebo allemaal mooie ...
Flex  Nijkerk Flex Nijkerk 2 km Flex-Nijkerk is hét uitzendbureau voor de lokale werkzoekende(n) Flex-Nijkerk is land...
Recensies
Jobnino is een leuk bedrijf om voor te werken. Informele werksfeer en dit is ook terug te zien in onze sollicitatiegesprekken met kandidaten. Het team van Jobnino zoekt altijd naar de beste match tussen kandidaat en werkgever. Tot nu toe veel tevreden kandidaten en hier zijn wij erg blij mee!
echt fijne vriendelijke mensen aan de telefoon heb ook gelijk het gevoel gehad dat ze me echt willen helpen fijn dat je ook nog mensen hebt die niet bellen voor eigen belang, erg goed geholpen :
Goed behandeld en kon snel aan het werk omdat ik de juiste begeleiding kreeg vanaf de eerste dag. Het sollicitatiegesprek verliep erg soepel, het personeel is heel aangenaam. Ik zou Jobnino iedereen aanraden!
Goed contact vriendelijk passende baan gevonden bellen mailen geen enkel probleem en altijd antwoord zelfs als je daar binnen komt met een vraag dan wordt het opgelost en een lekker bakkie koffie.
Leuke mensen, ontspannen, goede service, goede hulp voor sollicitatie. Ga zo door zeker aan te bevelen. Toppertjes
Ben op een prettige manier door Jobnino geholpen vlotte afhandeling van mijn sollicitatie. Zeker een aanrader!
Twee uur na sollicitatie al reactie en kon meteen op gesprek. Goede afhandeling tijdens het sollicitatie gesprek en heb het nu goed naar mijn zin.
Nog steeds elke dag super blij met mijn werk! Via Jobnino heb ik eindelijk mijn plekje gevonden, ga ik met plezier naar mijn werk en heb ik uitdaging waar ik al heel lang naar op zoek was!
super fijn gesprek gehad! het contact van te voren was ook snel, gesprek werd ook lekker snel gepland.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid