facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jobdirekt B.V.

Jobdirekt B.V.

Info

"Jobdirekt heeft inmiddels ruim 15 jaar ervaring in het uitzenden, bemiddelen en werven& selecteren van goed en gekwalificeerd personeel!"

Geschiedenis

Jobdirekt stelt zich graag aan u voor!

Jobdirekt heeft inmiddels ruim 13 jaar ervaring in het uitzenden, bemiddelen en werven& selecteren van goed en gekwalificeerd personeel. Momenteel bemiddelen wij diverse vakkrachten binnen verschillende branches en hebben wij ruime ervaring in het bieden van Inhouse Service bij grote klanten.

Als professionele uitzendorganisatie met vestigingen in Emmen, Haren (Ems Duitsland), Goch (Kleve Duitsland) en Wietze (bij Hannover Duitsland) bouwen we een brug tussen tijdelijke werknemers en bedrijven en zorgen we voor een soepel lopend proces.

Door onze vestigingen in Duitsland hebben wij een groot bereik van zowel opdrachtgevers als uitzendkrachten en kunnen wij snel schakelen op vraag en aanbod. Wij bemiddelen over de grens en geven daarbij de bijbehorende voorlichting over het werken in het buitenland. Ook helpen wij zowel werkgever als werknemer bij de daar bijhorende formulierenstroom.
Zaken doen in Duitsland

Ook wanneer u kansen ziet in Duitsland denken wij graag met u mee met betrekking tot het inlenen van flexibel personeel. Job direkt heeft de kennis, ervaring en benodigde vergunningen ten aanzien van het uitzenden in Duitsland.

Wanneer u nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden met een eventuele samenwerking met een gerenommeerd uitzendbureau met kennis van zaken, gaan wij graag met u in gesprek.

Wat ons onderscheidt?
• Jarenlange ervaring
• Regelmatig persoonlijk contact met onze medewerkers en klanten
• Aandacht en tijd om individuele behoeften en wensen te identificeren.
• Ruime ervaring in het uitlenen “over de grens”
• 24 uur bereikbaar indien gewenst
• En last but not least; eerlijkheid, openheid en betrouwbaarheid op alle fronten.

In Nederland kunt u vinden aan de Kolhoopstraat 39 te Emmen. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste kandidaat en denken graag met u mee in flexibele personeelsinzet.

Jobdirekt uitzendbureau werkt volgens de NBBU en volgens de NEN 4400-01 normering. Dit is voor u een garantie dat u samenwerkt met een officieel erkend uitzendbureau waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.



"JobDirekt: het persoonlijke uitzendbureau!Wij stellen ons graag aan u voor. Jobdirekt heeft inmiddels alweer 18 jaar ervaring in het uitzenden, bemiddelen, werven en selecteren van goed en gekwalificeerd personeel. Momenteel bemiddelen wij diverse vakkrachten binnen verschillende branches en hebben wij ruime ervaring in het bieden van Inhouse Service bij grote klanten. Als professionele uitzendorganisatie met vestigingen in Emmen, Coevorden, Haren Ems Duitsland en Wietze bij Hannover Duitsland bouwen we een brug tussen tijdelijke werknemers en bedrijven en zorgen we voor een soepel lopend proces. Kortom: Jobdirekt verbindt mensen naar werk!"
Adres: Kolhoopstraat 39, 7811 GD Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: 0591648395
ln.tkerid-boj@ofni
Stad: Emmen
Route: Kolhoopstraat 39
Postcode: 7811 GD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: jobdirekt haren, uitzendbureau emmen, vacatures haren duitsland, kippenslachterij haren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Flex-in Uitzendgroep Flex-in Uitzendgroep 2 km Werk er al jaren voor ,altijd op tijd loon en prima werk gevonden, wat precies past b...
Kester Uitzendbureau Kester Uitzendbureau 4 km Goed georganiseerde organisatie
Global AG Jobs Global AG Jobs 6 km International job platform for agricultural sector
HuizingHarvest Recruitment HuizingHarvest Recruitment 6 km Jammer van die 2 vrachtwagenchauffeurs die zulk asociaal gedrag vertonen. Charging st...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid