facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jo Joosten Music Roermond

Jo Joosten Music Roermond

Info

Muziekinstrumenten, Gitaren, versterkers, slagwerk, blaasinstrumenten

Geschiedenis

Uitgebreide collectie Fender, Gretsch, Takamine, Martin, Cort, Ibanez en vele andere merken. Ook een ruime collectie (buizen) versterkers en alle toebehoren en accessoires voor gitaar. Onderhoud- en afstelbeurten.

Ruime winkel aan de Heinsbergerweg in Melick, nabij Roermond.
gratis parkeren voor de deur.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen !

Adres: Neerstraat 62, 6041 KD Melick, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0475534517
Stad: Melick
Route: Neerstraat 62
Postcode: 6041 KD



op zoek naar gerelateerd: Gitaarwinkel Limburg
Recensies
Vorige maand mijn basgitaar laten afstellen. Naast dat het ontzettend duur was vergeleken met andere muziekwinkels, staat hij na een maand tijd helemaal nergens meer naar. Voor de toren hoge prijs die ze vragen verwacht je toch meer...
De instramenten- winkel verkoop onzettend veel spullen om muziek te beleven; o.a gitaren, saxafoons, blokfluiten en trompetten,muziek- trommels enz. Gelegen aan de Neerstraat; Roermond
Jammer dat ze er mee stoppen. Ze hebben een er gewoon verstand van!
Mijn vaste adres voor mijn gitaren.Prima service en hoge kwaliteit en een prachtige aanwinst voor Roermond. Kortom Top.
Fijn geholpen door de heer en dame aan de toonbank
Op zoek naar een mooie gitaar? Voor ieder budget is er íets te vinden. Je krijgt gedegen advies en men neemt de tijd voor je. Ook andere instrumenten natuurlijk. Ik heb hier mijn gitaren van nieuwe snaren laten voorzien,niet duur,en ze klinken weer als nieuw.
Verstand van zaken, hebben mij regelmatig goed geholpen bij het vinden van moeilijk te krijgen onderdelen en heb een gitaar laten afvlakken en heel tevreden met het resultaat. Assortiment, misschien wat beperkt, maar ze houden hun opties open en kijken mee of ze iets anders dan normaal kunnen krijgen.
Heel vriendelijk en behulpzaam! Goeie deal kunnen krijgen voor gitaar, versterker, kabel en tas met goeie hulp.
Als beginnend gitarist was ik opzoek naar een klassieke gitaar met een vollere klank. Met goed advies en voorraad hebben jullie mij fantastisch snel geholpen aan een goed instrument.
Goeie muziekwinkel! Ga er vaker heen omdat het personeel heel aardig, behulpzaan en kundig is. Daarnaast is de winkel heel leuk omdat je alles kunt uitproberen. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid