facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jo Jo Kinderfeestjes

Jo Jo Kinderfeestjes

Info

Wij organiseren de leukste kinderfeestjes bij jou thuis! Thema of knutselfeestjes. Maar ook voor kinderworkshops ben je bij ons aan het juiste adres!



"Voor leuke, gezellige, creatieve kinderfeestjes kun je bij ons terecht. We hebben heel veel thema's waar je uit kunt kiezen, ook hebben we knutselfeestjes in ons assortiment! We komen bij jullie thuis, dus je hoeft zelf geen vervoer te regelen. Geen stress over waar moet ik overal aan denken, ik regel het allemaal voor je! En jullie kunnen genieten van het kinderfeestje!We geven creatieve workshops bij scholen en buitenschoolse opvang, net even wat meer aandacht voor de kinderen. Creatieve activiteiten zijn leuk, maar ook goed voor de concentratie, de fantasie, de motoriek, de cognitieve ontwikkeling en sociale vaardigheden.Je kunt ons ook inhuren voor evenementen! Wij komen graag een creatieve workshop geven bij jullie evenement!"
Adres: Nieuwe weg 8, 8463 vg Rotsterhaule
Telefoonnummer: 0637472719
Stad: Rotsterhaule
Route: Nieuwe weg 8
Postcode: 8463 vg



op zoek naar gerelateerd: Jojo kinderfeestje, Kinderfeestje Joure
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meer & op Maat Meer & op Maat 0 meter Meer & op maat, van statafel tot picknicktafel. Gemaakt van steigerhout in frisse mod...
Kattenpension Kattenpension "Op'e Streek" 85 meter Ontzettend fijn Pension voor een kat. De eigenaar is een echte dierenliefhebber wat j...
Recensies
Jolanda was enthousiast en de kinderen vonden het prinsessenfeestje erg leuk. Leuke spelletjes en een mooie knutselactiviteit. Ze zou nog wel wat meer kunnen inspelen op het thema prinsessen, bijvoorbeeld tijdens gesprekjes onder het knutselen dit onderwerp bespreken, hoe loopt een prinses? Dit kan je weer gebruiken bij het spelletje stoelendans.
Wat een leuke, creatieve feestjes organiseert Jo! Ze maakt er echt een feestje van! Dus wie zelf niet creatief is of de puf niet heeft om zelf de kinderen een paar uur bezig te houden, boek dan hier een feestje. Je zult er geen spijt van krijgen!
'Dit is het leukste kinderfeestje dat ik ooit heb gehad'! Dit was één van de vele mooie reacties van de kinderen voor het Unicorn feestje van mijn dochter. Een prachtig én terecht compliment voor Jojo!
Jojo kinderfeestjesis echt een aanrader voor je kinderfeestje. Alles verzorgd en enthousiaste blije kinderen.
De kids vonden het erg leuk, dankjewel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid