facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JNL's Computers

JNL's Computers

Info

Wij zijn Levi, Levi, Jarne en Noah en wij vormen JNL's Computers. Voor al uw vragen en problemen kunt u bij ons terecht. Ook geven wij cursussen in het Office 365 gebruik.



"D&J bestaat sinds 2011, begonnen als reparatiebedrijf in computers en laptops, sinds 2013 zijn wij gevestigd in het winkelcentrum van Middelharnis.In 2017 is ons assortiment uitgebreid met Wit en Bruingoed. Ons assortiment is dus heel breed, gericht op elektronica. Van laptop tot lampje, droger tot inkt, wasmachine tot printer en televisie. Ook repareren wij de apparaten die wij verkopen, u koopt dus bij een bedrijf die het ook kan repareren in eigen beheer!Ons uitgangspunt is repareren, en als het niet rendabel is bieden wij u een nieuw apparaat aan."
Adres: Kon. Julianaweg 57,, 3241XB Middelharnis
Telefoonnummer: 0627195739
Stad: Middelharnis
Route: Kon. Julianaweg 57,
Postcode: 3241XB



op zoek naar gerelateerd: D&J Middelharnis, Witgoed Middelharnis, Telecom Middelharnis, Kievit Computerservice, computerwinkel goeree-overflakkee
Recensies
Mijn moeder heeft bij D&J een Toshiba tv gekocht die net na het verlopen van de garantie stuk ging. TV bij D&J gebracht met de vraag om te kijken of er iets betaalbaars aan de hand was en of ze ons dan eerst konden bellen voor een prijsopgave voor evt. reparatie. Dit is alleen niet hoe zij werken. Als je iets voor reparatie aanbied betaal je sowieso €65. Dit hadden wij niet goed begrepen. De tv kon niet gemaakt worden, maar er zijn dan wel diagnose kosten. Na contact kwamen we tot de gezamenlijke oplossing om de reparatiekosten te delen. Bedenk dus goed voordat je een apparaat aanbied wat je wilt. Ze boden verder een vervangend product aan voor minder geld. Hier heeft mijn moeder geen gebruik van gemaakt.
Internet versterkers nodig en deze gekocht in deze winkel prima geholpen en ben tevreden hoor ,wel internet kabel retour gebracht deze was echt niet nodig en dan is 23 eur zonde te laten liggen toch ,mijn dochter leest op de bon en staat er doodleuk op je krijgt een cadeaubonnetje en geen geld ?! Vertel dit bij verkoop wel zo eerlijk ,en bedankt toch voor het terug geven van het geld na wat heen en weer gevraag.
Zeer goed geholpen door D&J. Joris kwam bij ons thuis glasvezel aansluiten. Heeft ons goed geadviseerd, nam hier alle tijd voor en bleef geduldig. Zeer professioneel, weet waarover hij spreekt. Heeft tevens onze wasmachine gerepareerd, snelle levering van het onderdeel, en ook voor een nette prijs kunnen repareren. Kortom: wij zijn zeer tevreden en kunnen deze zaak zeker aanraden.
Nieuwe laptop gekocht. Alles over laten zetten. Prima gedaan. Goede service en vakkundig personeel. Al met al heel tevreden.
Ik wil even zeggen tegen diegene die 1 ster geven dat je blij mag wezen dat er deze tijd nog een zaak is waar je terecht kan! Doe niet zo flauw, die jongens doen hun stinkende best. Tuurlijk is een webshop sneller deze tijd maar service krijg je niet. En denk aan de geld omloop naar die grote bedrijven, niet gaan lopen klagen als je straks geen computer service meer hebt als deze zou verdwijnen omdat je liever je geld ergens anders besteed. Sterkte jongens en succes gr Dirk
Tijden zijn een inschatting, het is al even geleden. Mijn laptop was gevallen, hierdoor was het scherm gebarsten, ik heb toen mijn laptop ter reparatie aangeboden. Ze zouden mij bellen als ze een nieuw scherm erin hadden gezet, zou ongeveer een week duren, twee weken later belde ik maar op en moesten ze het scherm nog bestellen. Na de reparatie haalde ik hem op, echter was hij niet bruikbaar omdat ze hem blijkbaar niet hadden getest, het touchscreen was aan een stuk door geactiveerd. Direct terug gebracht. Moesten ze een nieuw scherm bestellen duurde een paar weken langer dan verwacht. Weer het zelfde probleem na het ophalen, ze hadden hem dus weer niet getest. Toen is uiteindelijk het touchscreen los gekoppeld en hebben ze hem afgeschreven, dit na hem een half jaar niet te kunnen hebben gebruikt. Ook was er door de val of door de reparatie het scherm los gekomen. En moest dat voor een extra 80 euro gerepareerd worden. Hij was nog vaker terug gebracht in het totaal 5 of 6 keer. Maar ik weet even niet meer alle redenen. Wat ze naar mijn mening beter hadden kunnen doen: 1. Een planning bij houden met wanneer iemand een telefoontje verwacht en wat daar voor moet gebeuren. - Dus niet als bijna elke keer bij mij het geval dat ik week na dat hij klaar zou zijn bel en ze nog moeten beginnen. 2. Zij hebben een inschattings fout gemaakt bij de reparatie, wettelijk gezien moeten zij het risico dragen dat ze iets over het hoofd hebben gezien of dat er iets mis gaat bij de reparatie. Ook als hij toch moet worden afgeschreven dienen ze niet de onsuccesvolle reparatie in rekening te brengen. - Ik heb zowel voor de eerste reparatie als voor een aanvullende reparatie moeten betalen. 3. Wanneer de klant langer dan verwacht het te repareren product niet kan gebruiken, zou er wettelijk gezien een tijdelijke vervanging of vergoeding tegen over staan. - Hier heb ik nooit om gevraagd en had ik ook niet verwacht maar een half jaar zonder iets essentieels als een laptop is naar. 4. Verantwoordelijkheid nemen en niet de klant het idee geven dat het hun schuld is. Ik snap dat het voor hun niet leuk was om al die extra arbeidskosten te moeten betalen, maar het is hun verantwoordelijkheid om hem dan eerder te hebben afgeschreven. - Er werd gelijk sacharijnig gedaan of weg gelopen door de eigenaar wat de klant tevredenheid niet ten goede komt. Al met al zal ik hier nooit meer een product ter reparatie brengen. En raad ik iedereen dat ook ten zeerste af.
Het personeel wordt er uitgefoeterd. Ik was toevallig in de buurt met wat tijd over en besloot zomaar eens te kijken naar de aanbiedingsbak en dingen die ik niet kan betalen. Nadat ik alle telefoonhoesjes en kabeltjes gehad had zag ik op de servicebalie een oud toetsenbord liggen. Nu hobby ik een beetje met toetsenborden, dus ik had wel interesse. Geen prijs, het ding lag niet in de schappen maar wel naast een laptop uit dezelfde tijdsperiode, dus misschien van een klant? "Ach, vragen kan geen kwaad", dacht ik in mijn naïviteit, dus ik vroeg aan een werknemer laten we hem 'Werknemer' noemenof het toetsenbord te koop was. "Dat zou ik even aan een collega moeten vragen" zei Werknemer en hij ging naar achteren toe. Vijf seconden later ging Collega zo hard tegen Werknemer te keer dat ik het gesprek sorry, ik bedoelde 'gesprek', met aanhalingstekens redelijk kon volgen. Nu moet ik zeggen dat er niet werd gescholden. Maar en dit is een tip voor jou Collega JE GAAT IN GEEN GEVAL TEGEN JE WERKNEMERS LOPEN SCHREEUWEN EN IN HET BIJZONDER NIET BINNEN HET GEHOORAFSTAND VAN KLANTEN! Dus, Werknemer kwam terug, zei dat ze eerst even zelf wilden kijken wat ze er mee aan moesten, ik onderdrukte heel snel het idee om mijn email achter te laten en maakte dat ik weg kwam. Moraal van het verhaal? Ik kan niet zeggen of de telefoonhoesjes en kabeltjes goed zijn, maar als je hier wilt werken raad ik dat ten zeerste af.
Zulke slechte service heb ik echt nog nooit meegemaakt, zelf niet bij een tweedehands winkel. Een zwarte vulling voor mijn printer gekocht en bijna niet gebruikt, vervolgens doet dat ding het niet meer na twee maanden. Kom ik dat melden zegt de winkelverkoper, hij is uitgedroogd en daar kan ik echt niks aan doen????????? Ik heb keurig de vulling van de toonbank gepakt de jongeman bedankt en heb de winkel verlaten om er NOOIT!!!!! meer terug te komen. Jammer trouwens dat een halve ster niet kon.
Ik ben van mening dat in deze tijd, waarin webshops naast een harde concurrentiestrijd steeds meer service gaan leveren, de "echte" winkels gesteund moeten worden om de lokale middenstand levend te houden. In een folder van D&J Computerservice kwam in een leuke printer tegen. Op internet ben ik wat gaan zoeken naar specificatie en reviews. Op de website van Coolblue kwam ik dezelfde printer tegen voor 1 euro minder, maar besloot toch naar D&J Computerservice te gaan. De printer was niet in voorraad, maar zou besteld kunnen worden en binnen 2 dagen binnen zijn. Echter na een week geen bericht te hebben gehad nog maar eens langsgegaan. De printer was er nog steeds niet en het verhaal van “waarom” werd erg vaag gedaan. Kortom lijkt mij dit niet de juiste service dus alsnog de printer maar bij Coolblue besteld, waarbij hij de volgende dag zonder verzendkosten netjes bezorgd wordt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid