facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JMDinterieurarchitectuur

JMDinterieurarchitectuur

Info

JMDinterieurarchitectuur is een ontwerp bureau waar naast het ontwerp en advies ook de begeleiding wordt gedaan bij realisatie van de plannen.

Geschiedenis

jmdinterieurarchitectuur is het bureau van janet meursing en marcel dijkstra.
een ontwerp-bureau voor interieurarchitectuur, ontwerp en advies, coördinatie en realistatie. het bureau is opgezet door marcel begin 2000 en vanaf 2005 werkt partner in prive en werk, janet mee.

er wordt toegewerkt naar een op maat gemaakt interieur,altijd speciaal ontworpen voor de klant, wat voldoet aan alle woon- of werkeisen van deze klant. het ontwerpen gaat van de eerste schets tot en met de laatste details, zoals de plaats voor het schakelmateriaal. naast het ontwerpen van interieurs tot in detail wordt ook vaak de gehele begeleiding bij uitvoering gedaan. door het aansturen van verschillende onderaannemers nemen wij de klant veel tijd en zorgen uit handen en zorgen wij ervoor dat alles zo vlot mogelijk op elkaar aansluit en goed verloopt. we zijn dan vaak op de bouw te vinden en nemen ook deel aan de bouwvergaderingen.

het kan gaan om een woning of een deel daarvan, een kantoor, winkel of praktijk ingericht met moderne kwaliteits- meubelen, maatwerk of designklassiekers, maar altijd eenvoudig en tijdloos met een hang naar minimalisme.

er wordt daarbij vrijwel altijd op de bestaande architectuur gereageerd, op de buitenkant zodat de binnenkant en buitenkant goed bij elkaar gaan passen. ook nemen we vaak de eerste opzet voor de aangrenzende tuin mee in het lijnenspel zodat deze ook weer op de binnen- en buitenkant aansluit. daarnaast denken we graag mee aan de vernieuwing van de huisstijl zodat alles een passend geheel vormt.

Adres: de Gast 66, 9801 AH Zuidhorn
Telefoonnummer: 0594500384
Stad: Zuidhorn
Route: de Gast 66
Postcode: 9801 AH


Recensies
Persoonlijk erg goede ervaringen met JMD! Toen ik 9 jaar geleden een huis kocht hebben Marcel en Janet gezorgd voor een prachtig ontwerp, maar daarnaast ook bouwbegeleiding en hulp bij aankoop van meubels. Ik zou het zo weer over doen! Ontwerp is strak maar tijdloos. Ik ben ervan overtuigd dat hun hulp mij uiteindelijk geld heeft bespaard. Lees review ene Sieger Koops.. Ik bezit 1 van de huizen in de Schildersbuurt, maar weet zeker dat ik hem hier nooit binnen heb gelaten. Hij vergist zich in een benedenhuis, dat is niet door JMD verbouwd..
Marcel en Janet hebben mij begeleid bij de renovatie van een oud agrarisch object, een tamelijk langdurig project. De inzet van Marcel en Janet was geweldig: erg creatieve ideeën, bijzonder veel aandacht voor het behoud van het oude karakter van de woning, een strak modern interieur en een uitgebalanceerd kleurenpalet. Meer dan het gewone, grandioos goed!
Wij hebben louter goede ervaringen met dit architecten bureau. Ik lees hieronder dat ze aan de Jozef Israelsstraat 44 een huis verknalt zouden hebben. Laten wij nou net in dit prachtige door hun verbouwde en ingerichte herenhuis wonen. Wij hebben alleen maar positieve ervaringen, worden overstelpt met complimenten over ons huis, waar van gezegd wordt dat het een design pareltje is.
Bespaar jezelf en hoop werk en ellende en ga niet met deze mensen in zee! Nadat een ontwerp ons niet beviel en wij er van af wilden zien werd er direct gedreigd met een advocaat mits wij niet betalen voor het ontwerp, wat overigens niet aansloot bij onze wensen, ver boven ons budget zat €2000 en ook niet meer was dan een simpele paint tekening van zeer lage kwaliteit. Oordeel zelf:
Erg fijne mensen om mee te werken! Ze hebben echt zeer goed verstand van zaken en een enorm scherp oog voor detail, wat een project kan maken of breken. ga met JMD in zee en ze tillen het project naar een hoger niveau.
Eerlijke mooie mensen met een eigen duidelijke visie! Al jaren een zeer fijne samenwerking die nooit zakelijk maar altijd vriendschappelijk aanvoelt. Blij om mee te mogen samenwerken.
Tijdens de Open monumentendag waren de deuren van het pand aan de Gast open. Ik vond het leuk om binnen te kijken.
Groot project met JMD aangegaan. Ben zéér tevreden
Super ervaring heb ik met deze mensen! Aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid