facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JM Trailers

JM Trailers

Info

Verkoop en verhuren van Aanhangwagens



"Met passie voor het vak en een hoge klantgerichtheid staat JM Trailers voor u klaar. Hét adres voor in- en verkoop en reparatie van aanhangwagens in de regio Alblasserwaard. Vakmanschap en service zijn daarbij de belangrijkste kenmerken van JM Trailers. Bij ons mag ù de eisen stellen.Qualified Dealer voor Hapert en TwinTrailer"

"Met passie voor het vak en een hoge klantgerichtheid staat JM Trailers voor u klaar. Hét adres voor in- en verkoop en reparatie van aanhangwagens in de regio Alblasserwaard. Vakmanschap en service zijn daarbij de belangrijkste kenmerken van JM Trailers. Bij ons mag ù de eisen stellen.Qualified Dealer voor Hapert en TwinTrailer"
Adres: Parallelweg 79, 3371 GD Hardinxveld, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0184 610682
Stad: Hardinxveld
Route: Parallelweg 79
Postcode: 3371 GD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Recensies
Vriendelijk en deskundig geholpen. De trailer reed heel prettig, was netjes en de uitrusting was compleet. En dat voor een prima prijs.
Goede service en top bagagewagen. Je voelt er niets van achter je auto, prima wegligging. Al 3x op rij gehuurd in de zomer en dat bevalt goed.
Uitstekende service, hebben me alleen paar maal echt uit de brand geholpen. Ze springen wat mij betreft echt boven de concurrentie uit omdat ze goed met je mee denken en je altijd een eerlijk advies zullen geven.
Super ardige mensen Surves is top als je een aanhangwagen zoekt moet je echt bij jm trailers zijn
Ik heb hier samen met mijn partner een tweedehands aanhangwagen gekocht en wij zijn prima geholpen. De eigenaar is met ons de aanhanger langs gelopen en heeft meegekeken of alles werkte. Een reflector was gebarsten en een lampje stuk, hier gaf hij ons uit zichzelf gelijk een nieuw lampje en een nieuwe reflector voor mee. Heel netjes! Ook was hij kundig in het beantwoorden van vragen. Daarnaast was de prijs erg redelijk. Topzaak!
Goede service en erg flexibel. Ik haalde het niet op tijd om weer terug te zijn maar iom met JM Trailers was dit geen probleem.
Service en verstand van zaken. We komen er steeds weer terug met aanhangers van ons werk. Hebben altijd tijd voor je. Aanpassing gedaan voor de losbreek-kabel. Zie foto
Aardig en makkelijk
Beste lezer, JM trailers verhuurt heerlijke vakantie aanhangers voor een echt redelijke prijs. Prima nieuwe aanhanger gehuurd voor de vakantie naar Frankrijk. Heerlijk zo'n aanhanger huren, geen gezeur met eigen opslag in de winter van je aanhanger. Gewoon een nette aanhanger huren bij JM Trailers. Zij hebben hun eigen werkplaats dus houden elke wagen tip top in orde. Geen oude roestige aanhanger maar bijna fonkel nieuwe producten. Goede ontvangst en adequate reactie, prima mensen daar! Aanrader!!
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en heel erg veel keus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid