facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JM juristen & adviseurs

JM juristen & adviseurs

Info

Een persoonlijke benadering voor uw juridische zaken.
Gespecialiseerd in ondernemingsrecht en contractenrecht.

Geschiedenis

Mijn ervaring ligt voornamelijk op het gebied van ondernemingsrecht en verbintenissenrecht en daaraan verbonden werkzaamheden en fiscaliteiten, zoals:

• het oprichten, overdragen, herstructureren, fuseren en splitsen van ondernemingen, alsmede de advisering hieromtrent;
• het opstellen en beoordelen van (Engelstalige) overeenkomsten, zoals samenwerkingsovereenkomsten, aandeelhoudersovereenkomsten, geldleningovereenkomsten, overnameovereenkomsten;
• adviseren en begeleiden van bestuurders en toezichthouders;
• corporate governance en compliance;
• het verzorgen van overdrachten, financieringen, zekerheidsstellingen en aanverwante werkzaamheden ten aanzien van zakelijke onroerende zaken.

Adres: Euroweg 5, 9351EM Leek
Telefoonnummer: 0654213636
Stad: Leek
Route: Euroweg 5
Postcode: 9351EM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Wij hadden advies nodig over "huwelijkse zaken", zijn daarbij fijn en deskundig geholpen door Johan. Zaken netjes afgerond! Bert
Bij Enpron ervaren we Johan als vakkundig jurist die goed bereikbaar is, snel terugkoppelt en direct onze vraag en behoeftes in kaart brengt. Zeker aan te raden.
Johan zorgt voor een duidelijke vertaling van het juridische kader naar de praktijk. Dit is een welkome eigenschap waar weinig juristen over beschikken is mijn ervaring. Daarnaast denkt Johan mee vanuit de klant en is er goede communicatie, wat zorgt voor een fijne samenwerking.
Johan is toegankelijke jurist met kennis van zaken. Fijn om mee samen te werken en een van de weinige juristen waar ik mijn cliënten met vertrouwen naar doorverwijs wanneer bij mij de kennis op een bepaald rechtsgebied ontbreekt.
JM Juristen & Adviseurs helpt mij als ondernemer met juridische vraagstukken op een prettige en vakkundige manier. Fijn om met Johan Mulder op dit vlak samen mee te werken.
JM Juristen & Adviseurs is een onmisbaar deel van het ondernemen geworden voor mij. Altijd snel en vakkundig geholpen en altijd vanuit de geest van de onderneming. Dit met een No-nonsense instelling en dat werk heel prettig.
Fijn om geholpen te worden, door iemand die je echt bijstaat. Adequaat reageert en ook faire tarieven hanteert. Je voelt je geen nr, maar wordt bijgestaan door een gedreven mens. Dus soms heb je geluk in het leven en vind je een jurist die nog echt vecht voor jou. Dat is in tijden van de behoefte een mooie wetenschap. Alsmede een verlichting van de casus. Eind conclusie mijnerzijds. Mocht je hem nodig hebben, dan staat hij ook echt voor je klaar. Goed mens!
Johan heeft met goed geholpen door het schrijven van mijn inkoopvoorwaaden en daarnaast was het erg fijn om met hem te sparren over juridische en ondernemers zaken.
Erg professionele en prettige samenwerking gehad inzake een overeenkomst voor een praktijkovername. Zeer meedenkend en goed/snel bereikbaar voor allerlei bijkomende vragen.
Snel en compleet, fijn persoon om zaken mee te doen. Vertaalt zijn werk naar eenvoudige en te begrijpen zinnen voor mij als leek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid